M.A.Rek

» registrace: 14.10.2018
» 62, muž, Praha
» děl: 591
» komentářů: 5154 / 5726
Komentáře k dílům uživatele :
25.09.2020 - 12:37
Kajuta: Až budu recyklován, chtěl bych, aby mým popelem posypali v zimě chodník, aby to babičkám a dědečkům neklouzalo. :) Díky za přivedení k zamyšlení. :)
25.09.2020 - 11:44
M.A.Rek: René Vulkán: ... A zatím je zde tak živo, až je z toho skoro mrtvo. ;o)
24.09.2020 - 12:50
René Vulkán: Krása!
Vypadalo to tady na umření, že už se nikomu nechce komentovat, diskutovat, že je tu mrtvo.

A najednou taková živá diskuse! Paráda!
22.09.2020 - 09:06
M.A.Rek: valerie: Milá Valerie, ať nám není smutno, vyměňme diskuze bez řešení za jiné, krásnější, poetičtější... Třeba o lásce, sexu, o Tobě, o húlúvú... Jé, ono by se našlo témat. ;o)
22.09.2020 - 08:49
valerie: Fíha, vůbec nevím o co jde, docela dlouho jsem tu nebyla, no doba stojí za prd až tak, že i tady jsou konflikty, nevím? Přečetla jsem si pár komentářů pod tímhle dílkem, vše číst se mi nechce, stačilo mi přečíst si básničku od tebe. Jo, sakra, je mi taky smutno. Snad už úplně ze všeho, přišla jsem aby mi tu bylo hezky a ejhle už i tady narážím na zbytečné konflikty a nervozitu. Tahle doba se už podepsala na všem...a na všech... Jo je mi taky smutno!
21.09.2020 - 22:09
vavaoko: LUKiO: Napsal jsem ti to do vzkazu. Díky za upozornění. Zařídím se podle toho.
21.09.2020 - 20:51
LUKiO: vavaoko: Vložit jako komentář samotný text "ST" je k ničemu. Je třeba kliknout na SuperTip, navíc je to jednodušší. A neboj, autor bude vědět, kdo všechno mu ten SuperTip dal, aby ho mohl případně oplatit. Protože pak vznikají další reakce typu Psavec: "vavaoko: Díky, ale ST se nezapočítalo." To jsou pak podnětné komentáře pod dílem ;)
21.09.2020 - 19:12
vavaoko: drsnosrstej kokršpaněl: Ahoj. Jo. Je to i o mě. Dávám Tipy i Super tipy dílkům, která se mi líbí. Někdy je komentuji a někdy ani ne. Jsou zde autoři, kteří píší s chybami již tradičně. Já se necítím být povolán, abych je opravoval. Nemám na to vzdělání ani chuť. Dělám to jen v případě, že se jedná o mladého, začínajícího autora.
To mé tipování.. Holt jsem starej pes. Není to nic, proti nikomu. Ty spory okolo kritik mě mrzí.
To je asi vše.
21.09.2020 - 16:16
M.A.Rek: LUKiO: Vox Dei, vox populi...
21.09.2020 - 12:02
LUKiO: Vaše starosti na mou hlavu. Celý víkend jsem převáděl domény. Možná jste někteří zaznamenali, že se nešlo občas na stránky dostat, protože hackli registrátora domén...

Každopádně:
- Pokud někdo upozorní v komentářích na chyby v díle, nevidím v tom žádný problém. Naopak. Pokud někdo ano a bude proti tomu protestovat, tak sorry, ale nashledanou. Rozhodně zde nevidím důvod pro takovou cenzuru komentářů. A osobně si myslím, že ten, kdo má v díle hodně chyb a po upozornění je neopraví a nedej bože u toho ještě prská, nemá na žádném literárním webu co dělat.
- Pokud někdo dá supertip dílu, které obsahuje milión gramatických chyb a autor je ani po upozornění neopraví, je to jeho právo. O takovém člověku si ovšem já osobně pomyslím své. A takový člověk by měl být schopen ustát za takové chování kritiku.
- Jinak jsem neviděl, že by někdo vyhrožoval zavřením webu. Padla tady sice taková myšlenka, ale jak mohlo vůbec někoho napadnout, že je tím vyhrožováno? A hlavně, když už, tak jediný, kdo tady může vyhrožovat zavřením webu, jsem já. Kapišto?
21.09.2020 - 11:52
drsnosrstej kokršpaněl: vavaoko: No, ono je to, tati, i o Tobě. Proč dáváš ty nesmyslné písmenkové komentáře? Proč vřele poplácáváš i hrubky? I ty tak snižuješ kvalitu serveru. Z trucu? Z ignorace? Pak přijdeš poplácat jakože "buďme všichni kamarádi, já to dělám tak a tak, v pohodě, úplně ignoruju, že tady někdo něco sděluje"... a svými činy jsi jasně na jedné straně téhle pře, na té "nechme to být, udělejme si tady z toho povídací koužek, psaní vlastně není vůbec důležité". Nelíbí se mi, co děláš.
21.09.2020 - 11:22
M.A.Rek: vavaoko: matousekKkrejca: Děkuji za smířlivé komentáře. Přiznám se, že jsem netušil jakou diskuzi, která nikam nevede, spustí dílko O diskuzi, která nikam nevede.
21.09.2020 - 10:57
vavaoko: M.A.Rek: Já jen za sebe. Nestačím zírat, kam se až dostala diskuse kolem jedné básně. Jsem v šoku
když čtu tady, na modrém Libres, vzájemné napadání, výhrůžky vyhazovem, zavřením serveru a podobně. Kam jsme se to dostali kvůli blbé tečce?!
To nám všem opravdu takto tečou nervy? Je to opravdu síla! Měli bychom všichni ubrat. Zatraceně ubrat! Jinak přijdeme o Libres. O básně, povídání a o pocit sounáležitosti se společností stejně pošahaných lidí, jako jsme sami. Tedy s básníky. Amatérskými básníky. Nehroťme ty diskuse o maličkostech. Psát hrubice je chybou, to je jisté. Upozorňovat na chyby je v pořádku. Ale nelze po nikom vyžadovat, aby psal jinak, než chce. Já jsem příznivcem tipů. T a ST je mým nejčastějším komentářem. Hodnotím dílo. Někdy se i rozepíši a koment je delší. Ale chyby se snažím opravovat jen začátečníkům. Starého psa nepředělám a ani se o to nesnažím.
Jsem tady rád. Pokud by to bylo jinak, už bych zde nebyl. A myslím si, že tak to mají všichni.
Vavaoko
21.09.2020 - 09:09
drsnosrstej kokršpaněl: matousekKkrejca: Zase druhá strana a zase nepochopení. Podstata toho, o čem se bavíme není v tom, že někomu nemůže čas od času ujet "mně" místo "mě". Podstata je v tom, že v poslední době se tu stalo častým, že když jsi někomu napsal veřejně nebo do vzkazů: "Heleď, je to hezký, ale mělo tam být ´mě´", tak se ozývalo: "Já to tak chci. Já to nepředělám. Podle mne je důležité koukat na úplně něco jiného než na pravopis." ... ale leckdy to bylo i v podrážděnějším tónu. Tak kvůli tomu se jitří atmosféra - že sem nemá patřit toto... A nemá se to psaní flákat úmyslně. A nemá se dělat, že ty hrubky nevidím.
21.09.2020 - 08:59
Hazentla: matousekKkrejca:
Srovnávat knihu, kde občas něco uteče a báseň o 50 slovech, kde jsou tři hrubice? Oh, really?
Je to špatně i v té knize, pokud něco uteče, korektor dělá svou práci mizerně.
21.09.2020 - 08:53
Paulmatthiole: matousekKkrejca: Klidně otevřený buď, já si to třeba rád přečtu :-)
21.09.2020 - 08:47
matousekKkrejca: Nezlobte se, ale musím také zareagovat. Docela nedávno mi vyšla šestá kniha (bez chlubení - stejně se neznáme) a když jsem odevzdal text, který jsem několikrát po sobě četl, stejně tam jazyková kontrola našla překlepy.
Můj kamarád také kontroluje texty a je v tom velmi fundovaný (možná víc, než kdokoliv jiný tady) a přesto říká, že občas stejně něco uteče.
Mně se zdá, že se tady vytrácí jakási lidskost, která tady byla ještě před nedávnem. A někdo je tady velmi bojovný. Nelíbí se mi to. To říkám otevřeně.
Mám toho hodně na srdci, ale nebudu příliš otevřený, protože nechci, aby mi někdo řekl šup, šup a ven. Stále doufám, že taková doba ještě nenastala, ale tady na Libresu by byl někdo rád, aby nastala... Souhlasím s Lilith i s textem téhle básně.
Ale abych to uzavřel: odcházet z Libresu nehodlám, ale jsem zklamán...
21.09.2020 - 08:04
Paulmatthiole: drsnosrstej kokršpaněl: Ale souhlasí, Františku... souhlasí. No, zbytek máš ve vzkazu :-)))
21.09.2020 - 07:53
drsnosrstej kokršpaněl: Paulmatthiole: Ta "fakta", která zmiňuješ, ale nesouhlasí. Fakta to nejsou. Za pravdu Ti dávám minimálně já a stoprocentně Hazentla. Myslím, z velké části názor sdílí skrytě i neskrytě i nemálo dalších. Takže je to bubnování na buben, který není tak velký, jak ho popisuješ.

Nicméně mi vadí, že se ta pravda začíná šířit ohnivým mečem, a v moment, kdy už protistrana nepřidává argumenty a schovává se do ulit, se na ty ulity ještě buší pěstí. Tolik můj příspěvek, který se už asi informačně vyčerpal.
21.09.2020 - 07:46
divoženka1: M.A.Rek: zkusila jsem jen tak napsat blbinku a protáhnout to tím korektorem co jsi sem dal.Jde to jednoduše a zvládneme to.Já i tablet děkujeme:-)jen na co nemám čas tak tam šoupat každý komentář.
1 ... 56|57|58|59|60|61|62|63|64 ... 287

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.