XPH

Do tmy
» autorka: xlps
Jsem sice hlavně biolog, ale ne jen. Nad tímhle údolím letíme už nejmíň podruhý a mám se tvářit, že jsem si nevšimla? Na druhou stranu, všimla, ale stejně nevím kde jsme, tak je to asi jedno. Ale támhle vidím svoji modrou horu, jo, tu s těmi kovy nekovy. Určitě je to ona, kontroluji to i podle navigace. Máchla jsem rukou a šoupla mu před oči čísla na regu. Hele, reagoval na to celkem klidně, mírně stočil Fasku doleva a za chvilku už bylo vidět modul. Teprve teď jsem mohla plně docenit manévrovací schopnosti tohohle lítátka. Taky Janovy pohledy a posunky. Něco ve smyslu jak se dá blbě usadit jedinej modul na celý planetě. Tak, aby všude překážel. Zkrátila bych to na – posadila jsem to tak, jak jsem uměla, mohla a trefila to v úplný tmě na planetu, kterou neznám. Chce abychom to naložili hned. To nejspíš nepůjde, musím to připravit. Nemám to připravený na cestu. Chtěla jsem tu bydlet, původně. Hlavně musím připravit laboratoř. Možná jsem mnohem mladší, uznávám, ale to neznamená, že on musí mít ve všem pravdu. Sebekriticky – je ale neskutečně rychlej. Zavřela jsem se v laboratoři a když jsem vylezla, měl všechno ostatní hotové. Vyslechla jsem si nějaký brblání, že jsem to zakotvila jen na tři, ale vlastně ani nevím, jestli mluvil ke mně, nebo jen k těm kotvám a litoval je. Naloženo. Překvapilo mne, že se tam modul skutečně vešel. Podle výpočtu měl, ale skutečně to tak i bylo. Vozítko jsme přešoupli jinam a byla tma. Nevím, proč jsme tak pospíchali, bylo jasný, že budeme muset počkat, protože jsme na dolet a nakládání vyčerpali všechnu energii a budeme muset dobíjet.
Poslal mne na noc do modulu. Bude tam tepleji a mám to pohodlnější. No, to mám, ale dost mne překvapilo, že to nesdělil modulu, ale mně. Taky mi to přišlo trochu blbý, nechat ho v nákladovým prostoru, ale nezdálo se, že by nějak trpěl. Spíš mi přišlo, že chce být sám a v klidu.
Pípnu si 20, 17 a tmu. Došel mi zdroj, víc energie nechci brát z modulu, aby měly rostliny dost. Stejně už jsem přespalá, ale co budu dělat zbytek tmy, nevím. Vysoukala jsem se do lodi a to teda koukám. Cvičí. On tady vážně cvičí. Má kolem sebe místa tak asi na dýchnutí, ale vážně cvičí. Neuvěřitelný. Cvičíme přece podle plánu, denně po probuzení a potom za 8 hodin. Jede v jiným módu? Teď chápu, proč mne cpal do modulu, je tu fakt dost těsno. Lezu zpátky, nezdá se, že by byla doba vhodná ke konverzaci. Bude někdy? Nevím.
Tipů: 2
» 13.04.21
» komentářů: 2
» čteno: 344(3)
» posláno: 0


» 14.04.2021 - 19:15
bude...
» 14.04.2021 - 20:07
...neprozrazuj...:-)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: XPH | Následující: XPH

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.