XPH

Letový park
» autorka: xlps
Zpátky letíme trochu jinudy. Krásný jezero, není v něm pochopitelně voda, ale ronivon65, to je, a to je jedno co to je. Zkrátka pro nás jenom na koukání, ale má to krásný, postupně se měnící barvy od šedý po žlutou a zase obráceně v závislosti na hloubce a světle. Vážně moc hezký. To kolem mýho modulu nikde nebylo. Pro mne to zajímavý z vědeckýho hlediska není, na to byla Ann a hlavně Wencl. Oni byli hlavními v týhle oblasti. Průzkum a výhledová těžba nerostů, jejich zpracování a transport. Wencl nás učil geologii a taky logiku.
Místo pro dobíjení je taky jiný. Už si trochu zvykám, na přístroje se raději nekoukám, protože já bych už přistála nejmíň před půl hodinou. Neřídím to, nevelím tu. A jsem vlastně ráda, protože některý věci, zákonitosti a děje na týhle planetě vážně neznám. Třeba termiku, jenže všechno je to z toho, že my měli trochu jiný vstupní údaje, připravovali jsme se na něco trochu jinýho. Jak to, že on to všechno ví? Je to tím, že je tu dýl? Nejspíš jo, 5 let je dlouhá doba k tomu, abyste něco poznal. Pokud máte na starosti jen tohle. A že ho lítání baví, to teda vidět je. Kde jen všude s tou Faskou asi byl? A to nemá jen tu, taky jsem tam viděla PK09, to je trochu menší, tu jsme měli na lodi i my. Pak tam měl nějaký vozítka, ale mnohem menší než jsem měla já. Spíš takový terénní přemísťovadla. No, já jen co je vidět, dál do nákladovýho prostoru lodi mne ani nezval.
Zase jsme v takovým kaňonu, prej kvůli možnýmu větru. Zvláštní, já jsem tu žádnej maxi vítr zatím nezažila. Teda kromě toho, co mne k němu přifouknul. Ale ten se mi taky nezdál nijak zvláštní, i když musel být, když jsem překonala takovou vzdálenost v čase, kterej nechápu. Je to tu dost hluboký, svítí sem, ale ne tolik jako při cestě tam. Budeme tu zřejmě o trochu dýl. Abych se zase neznemožnila, spočítala jsem si to. Pípla si 17,23, tmu. Jo, vyšlo mi to celkem přesně. Jsem připravena na místě a čekám. Je venku, ale mně to zakázal. Nejspíš prohlížel loď a články. Taky to umím, ale nepoženu se nikam, kde nejsem vítaná. Rozhlédla jsem se pořádně uvnitř lodi. Teda fanda na úklid nejspíš nebude. Až se vrátíme, pustím úklid na 4, to bude myslím stačit.
Je zpátky. Trochu překvapeně kouknul, že jsem připravená a zvedli jsme se. Letěli jsme kolem krásnejch jílovitejch polí, hor i údolí, dneska tak nesvítí jako včera a proto byly barvy dost jiný, tady hraje teplota velkou roli v barvách. Samozřejmě ovlivňuje to složení, ale stejně je to moc pěkný.
Letí mnohem líp a klidněji, když je zatížená. Je sice nákladní, ale jinak pohodlná. Na chvilku mi ji půjčil, ale při prvním náznaku větru okamžitě sebral. Už jsem s Faskou lítala, ale nejspíš ho nepřesvědčím. Bodejť nechala jsem přistát dopravní loď na automat ani nevím kde. Pokud se teda nezřítila. Blbě jsem zakotvila modul a teď se budu kasat, že s nákladkou umím. Celkem ho chápu.
Posadil to na milimetr přesně k rampě. Bude to vyložený za chvilinku. Modul budeme vyndávat uvnitř lodi. Celej nákladní prostor užívá jako garáž. Skoro celej. Z panelů si přistavěl kousek ke vchodu, ale žije v lodi. Prej mu to tak vyhovuje. No, proč by tady stavěl dům, pro jednoho? Potřebuju ale k modulu světlo, jednak kvůli zdrojům a potom taky pro laboratoř. Zkusím to nějak prosadit. Zítra, nejspíš. Co je vlastně zítra za 30 tmy? Ne za 63, je tu změna módu. Jo a na tu 4 jsem úklid pustila. Zalezla jsem si do modulu a byla „ doma“.
Tipů: 2
» 14.04.21
» komentářů: 2
» čteno: 587(2)
» posláno: 0


» 14.04.2021 - 19:19
fanda nejsem...
» 14.04.2021 - 20:08
pusť si úklid na 4...:-)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: XPH | Následující: XPH
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
online
1 skrytých [1]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.