O zpečetění chvíle krásné prostřednictvím básně

» autor: Lionhead
Jako Anděl překrásná je,
jmenuje se Lucie
Jen co na mne očko Tvé kouklo
vášní mi srdce mé velmi tlouklo.

Anděl říkal s radostí o ni,
škoda jen, že jsi byla má jen na malou chvíli
S Vámi bych Lucie
viděl cestu životem jako moře čiré.

Já s radostí i slzou v oku nyní píši básně
z prožití chvíle krásné
Děkuji Vám Lucie
bylo to vskutku nádherné.

Anděl jmenovala se ona,
byla to však hvězda na nebi zářívá.
Tipů: 3
» 17.07.15
» komentářů: 2
» čteno: 497(10)
» posláno: 0


» 19.07.2015 - 16:23
krizekkk
Nevěřím na anděly, na holky jo. :-)
» 19.07.2015 - 20:15
krizekkk: ;)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.