Báseň o Frantovi z Prahy

» autor: Lionhead
Jede Franta Mercedesem
kouká, co se děje za volantem
cesta pěkně ubíhá
jak Franta auto jemně ovládá.

Franta už je téměř před branami Prahy
zaparkuje někde u Prašné brány,
dobré atmosféry se Franta nabaží
jakmile lahodný pokrm v Obecním domě zakrojí.

Po obědě pivo a spát
jak si každý aristokrat může přát.
Tipů: 3
» 18.07.15
» komentářů: 3
» čteno: 654(14)
» posláno: 0


» 18.07.2015 - 20:51
ttragelaf
z Prahy ? nebyl z Argentiny nebo z Assisi ?
» 18.07.2015 - 23:05
s úsměvem ST.
» 19.07.2015 - 16:29
krizekkk
Po Práglu autem? Brrr, zažil jsem, už nikdy nechci. :-)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.