Pánové, na slovíčko...

inspirací mi byla včerejší obědová pauza..
» autorka: Dorian Silence
Pánové, na slovíčko...

Ledová káva...v tomhle vedru je to přesně to pravé, co potřebuju. Sedíme s mým dlouholetým kamarádem na terase nově otevřeného nákupního centra, užíváme si obědovou pauzu a chladíme se zevnitř.
„To horko už je fakt neúnosný, viď?“ popíchnu ho a nasadím sluneční brýle, i když vím, že nesnáší, když ztratí oční kontakt s okolím.
„Říkala jsi něco?“ zvedne obočí od tabletu a nechápavě na mě kouká. Zajímalo by mě, co tam tak zajímavého čte. Musí to být něco extra, Pavel je totiž pravděpodobně poloviční žena a zvládá většinou i dvě věci najednou.
Než se stihnu zeptat, přistrčí mi tablet přímo před nos.
„Čti! A řekni mi, jestli je to pravda.“
„Mýty o ženském orgasmu“ hlásá tučný nadpis. Znechuceně ho odstrčím.
„Hele, podobných blábolů jsem četla v poslední době nespočet! Všechno jsou to kecy. A ani to vlastně nemůže být jinak, koukni, vždycky to píše chlap. Přečti si o tom, až to jednou napíše ženská. Snad uznáš, že ta o ženském orgasmu ví nejvíc, ne?“
„Tak mi o tom popovídej, ty ženo!“ zasměje se a čeká.
Na co? On se fakt ptá vážně.
„Hele znáš mě, já se nestydím, tak mě moc nepokoušej?“ opřu se v křesle.
„Jasně, povídej!“ řekne, je vidět, že dychtí po informacích, které by převedl do praxe při další příležitosti s nějakou ze svých postelových kamarádek.
„Fajn, tak tedy poslouchej. Předně si uvědom, že to máme opravdu trochu jinak než vy.
Chlap dosáhne orgasmu opravdu snad téměř vždy. My to takhle nemáme.A když pominu nymfomanky, případně podnapilou dvacítku, která se nechá opřít za hospodou o zeď, tak pro nás ten orgasmus není to nejdůležitější, o co nám při sexu jde. Chlap se cítí špatně, pokud vidí, že se mu ženu na vrchol dovést nepodařilo, ale cítí se tak naprosto zbytečně!
Pro nás je nejdůležitější jeho blízkost, doteky, skutečnost, že to tvrdé uvnitř je tvrdé pro nás a díky nám, chápeš? Vyvrcholení je bezva, ale když nepříjde, nijak to náš prožitek z milování nedegraduje. A kdyby to ty holky svým milencům bez obalu řekly, obě strany by si ušetřily trapný pocit z předstírání něčeho, k čemu nedošlo Prostě žena na orgasmus nedosáhne vždy, je to až druhotný produkt.
„No dobře, co tam máš dál?“ zeptá se a kouká na mě, jako bych padla z Marsu.
„Miláčku, kolikrát jsi se udělala? To je věta, za kterou by měli chlapa okamžitě bez milosti zastřelit! Je to asi nejhorší věc, kterou může chlap po souloži říct“ zasměju se, i když to myslím napůl smrtelně vážně.
„Podívej, vy máte jeden..Jeden za jedno číslo a jak po tom vypadáte. Jste ve finále rádi, že jste rádi. Energeticky vás to na chvilí totálně zruinuje a my to máme podobně. Taky nás to stojí hodně sil. Když žena dosáhne dvou, maximálně tří orgasmů, je to úspěch, ale pohádkám ve stylu- lásko byl jsi nej, pětkrát po sobě mi to nikdo neudělal- moc nevěřím. Jen takovou otázkou ženu znejistíš a tlačíš ji ktomu aby si něco vymyslela. Raději ji vynech, uděláš líp. Pokud tě bude chtít informovat o počtu, udělá to sama a způsobem, kterým uzná za vhodné.“ nadechnu se a čekám reakci.
„Teda ty mi dáváš. Taky se ptávám. Občas..“ směje se. Takže je to typický chlap, kdy na věku nezáleží, dělají to všichni..
„Ještě tam máš něco Pavle?“
„Ještě je tady odstavec o vhodné délce celého aktu, jak se to holkám líbí a tak.“
„No, koukni, to je indivindi, ale drž se hesla všeho s mírou. Předehra je fajn, co se samotného zásunu týče, pochybuju, že by se kterékoli líbilo, když do ní chlap bude bušit třicet minut.
Potom už je to otrava. Myslím, že to úzce souvisí s touhou po tom, dostat z partnerky co nejvíce orgasmů. Ber to jako kontraproduktivní. Z příjemného zážitku jsou galeje. A v konečném důsledku to nebaví ani jednoho. Takže, jestli se mne ptáš na optimální délku samotné soulože, myslím, že to bude někde kolem deseti minut. Tak, aby to bylo příjemné oběma stranám a měly chuť si to třeba zopakovat, případně doplnit hodinovou předehrou, když to moc přeženu.“ usměju se na něj.
„Hele a teď už mě nechej dopít to kafe! Musím zas do práce.“ zakončím a nastavím obličej slunečním paprskům. Ať si z toho hošík vezme, co chce....
Tipů: 11
» 07.08.13
» komentářů: 5
» čteno: 737(11)
» posláno: 0


» 07.08.2013 - 13:41
Bingo! ST
» 08.08.2013 - 06:20
není co dodat ... STéčkový článek do novin ...
» 13.08.2013 - 18:25
není co dodat ST
» 14.08.2013 - 22:35
dobrý!!
» 29.07.2018 - 08:31
Fujtajbl.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Vepsán do skály | Následující: Neschopnost

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.