Jinotaj poezie

Jen tak... :))
» autorka: Jíťa
Vůně zeleného čaje,
trocha jinotaje,
zasněný pohled do dálky,
dopis vytažený z obálky.

Inkoustem nasáklá slova,
v hlavě znějí zas a znova,
oči zběžně míjí řádky,
minulost nelze vzíti zpátky.

Co stalo se, se prostě stalo
a nebylo toho zrovna málo,
na koncích zejí začátky,
život není z pohádky.

Však ještě je tu poezie,
plynoucích slov melodie,
s ní srdce v hrudi stále bije,
svá tajemství v něm navždy skryje.
Tipů: 6
» 16.07.13
» komentářů: 3
» čteno: 915(10)
» posláno: 0


» 17.07.2013 - 07:32
Líbí se mi jinotaje, ST
» 17.07.2013 - 20:00
slov melodie ... skrývá jinotaje... :) ST
» 17.11.2013 - 00:01
Kdo žije i z poezie,
tomu srdce lehčej' bije!

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Pocity | Následující: Lidská disharmonie

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.