Prý poezie,

pche!
» autorka: ann-ihilation
Má poezie:
odpad duše,
nicota ohraničená slovy,
most k šílenství

Až se zeptáš,
proč právě toto pokřivené zrcadlo,
budeš již dávno znát odpověď;
ačkoliv unikáš a nechceš nic slyšet

V hloubi duše víš,
že mi prázdná slova nestačí
A když potřebuji křičet,
nechci, abys mě umlčel

Už ne, proboha,...
Nechci být svázaná
ničím
Nechci být s tebou
a sama
Nevidím rozdíl.

Stávám se mrtvým stínem,
olemovaným nečinností
Na co ale tato slova,
když jsou jen z papíru?

Nic mizící v ničem,
pokřivený paradox...
Tipů: 14
» 23.05.13
» komentářů: 9
» čteno: 723(18)
» posláno: 0


» 23.05.2013 - 13:43
Prý pche...a mně se to líbí...
» 23.05.2013 - 14:34
..zase ta cesta králičí norou...
Celý svůj život sledujeme za zrcadlem
***
» 24.05.2013 - 00:15
STraSTi já rád..
» 24.05.2013 - 01:30
Hluboká rebélie
» 27.05.2013 - 14:34
Jéé, děkuji vám za milé ohlasy! :)
» 12.06.2013 - 08:20
napadá mě k tomu text písně folkové skupiny Mošny:
chtěla, nechtěla, věděla, neveděla, ...

Velice se mi líbí přesný popis nezralosti a vynikající vyjádření modelu uvažování, který bych popsal takto:
nevím co chci, ale dosáhnu toho
nebo ono "zvířátkovské" - budu se řídit jen svými pocity

Promiň, uklepl jsem se, chtěl jsem dát ST ale dal jsem jen Tip.
» 12.06.2013 - 20:15
Takhle milý komentář potěší mnohem více, než-li kus tipu navíc. :) Děkuji za vcítění!
» 15.06.2013 - 09:09
Prý je to ale dost dobrý :-)
» 20.09.2013 - 01:34
tip..pche

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Jarní dech | Následující: Lacrimae

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.