Největší báseň

...
» autor: kavec
***


Někdo by řekl :
Není konečnost básní
Vždyť slova stále proudí jako nekonečná řeka
Od srdce k srdci ... od duše k duši


Jen láska
Muže a ženy
Je báseň sama


V tom usebrání
Kdy všechno mlčí a hovoří jen slova
Doteky a polibky
Na rozpukané rty včerejší noci
Po splynutí s časem a prostorem
V ženě která se začla rozechvívat
Jako květ čínské růže
Vonící až na konec zahrady
Kde kvetou bílé sakury
Zakleté do rýmů a slov
Všech básní o touze lásky ...


***
Tipů: 13
» 26.04.13
» komentářů: 6
» čteno: 612(11)
» posláno: 0


» 26.04.2013 - 14:24
láska muže a ženy...je báseň sama... a tobě velké ST
» 26.04.2013 - 14:34
.
máš pravdu Jiříku
naproSTou
» 26.04.2013 - 21:21
ST
» 27.04.2013 - 06:43
krizekkk
Pěkné dílko Jirko. ST
» 28.04.2013 - 02:10
ST,ST,ST......:))
» 28.04.2013 - 09:31
Básně jsou nekonečné, jako láska sama... V podobách klidných i šílených, ničívých i síludávajících... Jana

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.