Báseň o tvé vůni

» autor: Jindřich
než včela
svůj pampeliškový polibek
donese k ústům úlu
napíši báseň
o tvé vůni

motýl trůní
na majestátu staré lípy
hermelínovými křídly
dodává chvíli
vážnosti

louka nehostí
rej hodovníků náhodou
z občasných schůzek
už je dávno
soužití

má dlaň chytí
chmýří nového života
a dech mu změní směr
blíž k tobě
do úrodna

až do dna
pijí včely nektar z květů
a diktují mi slova básně:
máš vůni
medu

lépe to říct
nedovedu
Tipů: 14
» 10.03.13
» komentářů: 6
» čteno: 1171(11)
» posláno: 0


» 10.03.2013 - 08:40
:-) řekl jsi to hezky.. ST
» 10.03.2013 - 08:50
jak to děláš .. že ty tvoje básničky jsou tak krásný :-) ST
» 10.03.2013 - 09:09
Jak to děláš? :o))
Asi máš dobrý čich :o)))
» 10.03.2013 - 11:35
ten pampeliškový polibek
má opravdu chuť medu
ani já to lépe říct
taky nedovedu...ST,to svedu...
» 10.03.2013 - 16:45
krizekkk
Vůně ženy... ST
» 14.03.2013 - 14:46
Ani se nedivím
ST

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Když slzy sotva kanou | Následující: Ornella

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.