Poděkování

A úplným závěrem, kniha Prachu hvězd končí :) Sejdeme se zase příště, u jiného příběhu :)
» autorka: Jackie Decker
Děkuji:



Lence Jedličkové (Eillen McFir Elat), bez níž bych tento příběh nikdy ani nezačala psát.

Baroboře Žampachové (Lomeril), za to že dokázala číst i původní verzi a za její podporu na internetových blozích a za přijetí na tehdejší Hladinu.

Martinu Dudkovi, za nádhernou anglickou básničku, kterou napsal sice za úplně jiným účelem, ale byla natolik povedená, že se po právu stala součástí knihy. Také za moudrá rčení a psychickou podporu v nejtěžších chvílích mého života…

Mgr. Ivaně Škreňové, učitelce Českého jazyka na Střední škole Horní Bříza, která byla první, kdo mi u Prachu hvězd provedl Betaread. Paní Škreňová mě upozornila na některé faktické, chyby a díky jejím radám jsem mohla přepracovat povídku tak, aby byla srozumitelnější a jasnější.

Ing. Martině Matuškové, za přečtení a rady ohledně epilogu.

Jiřímu Fulinovi, za druhý provedený betaread a korektury.

Rodičům, za podporu, přečtení a věcnou kritiku.

Pavlu D.F. z literárního serveru Saspi.cz, který se ujal publikování jednotlivých kapitol v rámci serveru a příběh jej zaujal. Jeho vstřícná slova byla velmi motivující.

Jiřímu Č. Ulrichovi, za krásná a poučná slova, za naději a pomoc při psaní.

Mgr. Pavle Bohaté, učitelce Českého jazyka na 26.základní škole v Plzni, která si se mnou také vytrpěla své a vděčím jí za podporu a důvěru, kterou mi projevila. A znalosti jazyka samozřejmě, leč v pravopisu jsem zaostávala tehdy a zaostávám dál, bohužel…

Heleně Ježkové, před lety také učitelce na 26. základní škole v Plzni. Paní Ježková tehdy učila Dějepis a byla jednou z nejlepších učitelek jaké jsem kdy poznala. Dokázala nejen naučit daný předmět, ale také zaujmout, zjednat si respekt a vštípit morální hodnoty, sociální myšlení a umocnit můj vztah k filozofii, což odráží i samotná kniha.

Věře Lalikové, která přispěla do knihy nádhernými obrázky a dokázala to se mnou vydržet, i když už jsem začínala být nesnesitelná. I touto cestou bych se jí pak chtěla omluvit za neshody v jistých oblastech a nedorozumění k němuž mezi námi došlo. Dodnes mne to velmi mrzí.

Andree Píchové, kamarádce z internetového serveru určeného pro hraní DrD online. Velmi si jí vážím a doufám, že zůstaneme přítelkyněmi co nejdéle.

Arrand, Ranger-strriderovi, Kéronovi, Sta-nickovi, Tiaře, Rizzel, Lady Jet a Claymanovi z internetového serveru Andor.cz, kteří ztvárnili účastníky Zkoušky králů v dobrodružství, jež se stalo částí předlohy pro příběh Zkouška a zrada.

Pavlu Horákovi, který mě přesvědčil abych znovu otevřela již dlouho zapečetěný svět Prachu a poskytla tak základ pro ono dobrodružství.

A Všem, kteří si povídku přečetli ode mě vytisknutou na papíře, na mých webových stránkách, ale i literárních serverech, kde jsem ji publikovala a líbila se jim. Za jejich komentáře, věcné připomínky a konstruktivní kritiku.



S vyjádřením úcty a vděku. Eva Dudková
Tipů: 2
» 15.02.13
» komentářů: 2
» čteno: 674(6)
» posláno: 0
Ze sbírky: Prach hvězd


» 16.02.2013 - 07:55
myslím..že poděkovat je úžasný počin..nic totiž není samozřejmé a proto ST i jim..v tom dnešním světě..
» 16.02.2013 - 08:05
básněnka: Díky, každý z nich si to jistě zaslouží :)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.