SONET PRO TEBE NA BOŽÍ HOD VÁNOČNÍ

» autor: Jan Maren
Máš duši cherubína,
povahu svaté ženy,
tak plnou vzácného vína,
že jsem jí přemožený.

Jsi plná překvapení,
často mne zahanbíš.
Nad tebe pro mne jiné není.
Vždycky si rady víš,

když o lásku se jedná.
Odkud své rady máš ?
Jen od srdce až ze dna. . .

Máš skryty v něm všechny moudrosti světa,
pro růst tvojí lásky a duše.
Ať tedy roste a vzkvétá !
Tipů: 9
» 25.12.12
» komentářů: 7
» čteno: 695(15)
» posláno: 1


» 25.12.2012 - 08:23
sonet se vážně povedl..ST
» 25.12.2012 - 09:41
krizekkk
Povedené. ST
» 25.12.2012 - 09:52
Krásný...ST
» 25.12.2012 - 10:13
...hezký sonet pro ni
» 25.12.2012 - 11:27
EEvellina
ST
» 25.12.2012 - 14:08
...vážně krásný sonet ST!
» 25.12.2012 - 18:01
...když o lásku se jedná
Jen od srdce až ze dna. .
Krásné... ST¨))

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: JEŽÍŠ | Následující: SONET PRO TEBE O MÉ STARÉ TVÁŘI
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
narozeniny
Dueta2 [3]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.