SONET O MELOUNOVI

" Fantazie muže je nejlepší zbraní ženy." Sophia Loren. Milá Žofko, často se ženám mužova fantazie nelíbí, zdá se jim být příliš otevřená a nevkusná. Ale muži jsou více piráti a bukanýři slova, než ženy, tak je tomu už od začátku času. Ženy se zase více prodávají, ačkoli to tak nechtějí nazývat. Prodávají se i do manželství, bohužel.
» autor: Jan Maren
Koupíme si sladkýho melouna,
posadíme se do beránčího rouna,
budem jej mlsat voba ze stejnýho kusu.
Budem mít voba upatlanou pusu.

Ty budeš se smát jak cirkusovej klaun,
já zůstanu vážnej jak harlekýn,
neb voblízat tě musím jak pes bernardýn,
a jeden z nás si musí ponechat rozum

aby rozuměl všem obrazům,
co sebou láska přináší nám.
Pak ruce kolem krku ti dám. . .
Au, proč porážíš mne do beránčího rouna

mokrýho šťávou od melouna. ?
Ten vlhký ubrus z beránčí vlny,
byl předtím stůl sladkostí plný
a má být teď mé Záhořovo lože ?

Nenuť mne prosím do soulože,
vždyť já ji taky chci ! Můj ty bože,
kožich so stůl byl je teď naše lože !
Tipů: 3
» 27.06.12
» komentářů: 1
» čteno: 847(12)
» posláno: 0


» 27.06.2012 - 08:16
šťavnaté...jak meloun :-)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: JE JAKO ZE SAMETU | Následující: STARCI NA CHMELU

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.