Báseň mezi Ň a Ň

Aby báseň nezůstala jen na jedno použití.
» autor: Špáďa
Vložím ti báseň mezi ňadra.
Ústy začnu vychutnávat její oblé tvary
a dlaněmi její plnou symetrii.
Kéž pavouk ti v ní nikdy neupřede sítě.
Tipů: 12
» 13.09.23
» komentářů: 6
» čteno: 106(12)
» posláno: 0


» 13.09.2023 - 09:58
1
Krátké, výstižné inspirujíví. Dík!!! Jaroušek
» 13.09.2023 - 22:20
něžně hnětu ňadra Nině
očividně neúčinně
dle ní značně krkolomně

zřejmě nesní o mně

blouzní tajně o něm
-
Ňenci s oním sněhobílým koněm
» 14.09.2023 - 00:36
1
Gándhí:
Nina nesní ani o mně,
také naštěstí ni mě.
Dál mé štěstí buď v mém domě,
dál v mé baště stíni mě!
» 14.09.2023 - 00:37
jaroušek:
I já dík, žes tu byl,
s radostí se podělil.
» 16.09.2023 - 07:38
1
Nina, ň má jak žádná jiná:)
» 03.11.2023 - 13:00
Je to hezké... :)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: A. I. | Následující: Pozor na diety!

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.