Haiku v bílé

-
» autor: panK.
Bílý úplněk
jasným svitem rozzáří
zmrzlé klasy trav

Bílé a černá
jsou mraky a obloha
noc - obsidián

Zasněžená pláň
odráží svit měsíce
mrazivá je noc

Vitr žene sníh
ve spirálach vzlétá výš
a znovu padá

Bílá krajina
utichly hlasy ptáků
padající sníh
Tipů: 15
» 10.01.23
» komentářů: 6
» čteno: 249(11)
» posláno: 0


» 10.01.2023 - 17:48
Jako by tam člověk stál.
» 10.01.2023 - 22:43
1
vítr se sbírá
někde u grónských fjordů
snese čepice
» 11.01.2023 - 13:39
Krásně bíle hajkuješ.
» 11.01.2023 - 13:39
Gándhí: Ty taky.
» 11.01.2023 - 17:41
Haik hitla ST :-)
» 02.10.2023 - 18:39
Inspirováno tvojí zimou

veverka louská
v pořadí třetí ořech -
zase blbý hadry

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Haiku v bílé | Následující: Pohádka z Jeseníků

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.