Haiku v bílé

-
» autor: panK.
Zasněžená pláň
je plátnem stop života
nejistých kroků

Straka dosedla
na zasněženou větev
Znovu padá sníh

Do sněhu prší
v bílé prosakuje zem
chladná krajina
Tipů: 13
» 26.11.22
» komentářů: 3
» čteno: 166(11)
» posláno: 0


» 29.11.2022 - 08:15
Přírodní lyrika plná emocí.
» 30.11.2022 - 16:39
na pankáče krásná lyrika .-)
líbí
» 16.01.2023 - 23:58
dvojka je nejlepší

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Tanka zamilovaného básníka | Následující: Haiku v bílé

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.