VÍRA MÁ VYBÁSNĚNÁ

19. BÁSEŇ Z MÉ BÁSNICKÉ SBÍRKY; V OKTÁVÁCH SLUNCÍ. (2020)
» autor: West
Ve spasení noci?
Máme se více na dosah?

Ještě Tě můžu hřát
jsi mou ve svatosti
dnešního večera
když něhu Tvou
vydržím - nepadám

v každém kousku nebe
oheň drží si místo
vášní milenců propletených
na posteli tolik doteků.

Zítra blízko můžeme si být?
Mám Tě ještě na dosah?

Jsem mrtvý muž
naše Láska ubodaná
dychtivostí nahá hltá
každé slovo Tvého života.




11.9.2020 20:44
Tipů: 6
» 19.12.22
» komentářů: 2
» čteno: 174(4)
» posláno: 0


» 21.12.2022 - 08:59
Moc pěkné
» 21.12.2022 - 22:52
Lilith: Ahoj, podruhé BÁSNÍŘKO. Opět Ti moc děkuji, jsem rád, že se líbí. Přeji Ti hezký večer a dobrou noc s poezií.

LUKÁŠ WEST ŠPRTA

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: ŽIVOT BEZE ZBYTKU | Následující: STROMOVÍ ŘEK PÍSNÍ

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.