Báseň bdí

Malování lásky 2022
» autorka: Besinka
Báseň hledí.
Smývá pobřeží
i bere špetku ráje,
co líbá z kraje.

Letí jako jíva.
Milá, krásná i zaslíbená
v citu pohroužená.
Probuzená i čirá.

Otevři vrátka.
Je tam poselství,
co kočka zamotala
a klubíčko poslala sama.
Už věříš a čteš z neznáma.

Řádek je štěstí
a já Tebe plná.
Pomilovaná.
Tipů: 10
» 12.11.22
» komentářů: 2
» čteno: 145(7)
» posláno: 0


» 13.11.2022 - 11:01
Pěkná milá
» 13.11.2022 - 11:14
Klee: Moc a moc děkuji. Tvá slova jsou šémem k dalšímu psaní.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Dnešní | Následující: Klárka Forstová
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
nováčci
intuista
narozeniny
Gándhí [8]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.