Báseň pro dva

O latentních verších
» autor: M.A.Rek
Píši ti bílou tuží
do modravého nebe,
píši ti veřejně
tu báseň jen pro dva,
jdu na trh s kůží
s verši nejen pro sebe,
snad ty ji pochopíš,
tu báseň jen pro dva.

Z veršů res publica
do modré zdi vyrytých
na rušném náměstí
zbyla báseň pro dva,
ve tmách ztracen tolika
veršů svědků očitých,
snad ty jej uvidíš,
verš básně pro nás dva.
Tipů: 16
» 06.11.22
» komentářů: 6
» čteno: 188(9)
» posláno: 0


» 06.11.2022 - 03:14
Ta se mi hodně líbí.
» 06.11.2022 - 07:16
Utajené verše psané veřejně jsou hezké moc
» 07.11.2022 - 09:12
divoženka1: Besinka: Bylo mi potěšením.
» 07.11.2022 - 20:12
mezi řádky, před nimi i za nimi, i na nebi i v tuži... vždy se nějaké to tajemstvíčko skrývá ;-)
» 09.11.2022 - 14:38
:-)---st
» 10.11.2022 - 15:07
Lilith: Květka Š.: Děkuji, milé dámy.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.