Deník studenta #2

Po pozitivním ohlasu (který jsem popravdě ani nečekal)... No, tady to je.
» autor: pavel 3,14159
A taky se tu ztrácí věci.
Naštěstí má kolej má každý z pokojů (nebo každou z cel, říkejte si tomu jak je libo) vlastní lednici, takže na seznam ztrácejících se věcí nepatří potraviny. Jak jsem slyšel z ostatních univerzit, takové jídlo se může stát v alma mater vysoce nedostatkovou záležitostí. Jeden známý, který tak svoje bakalářské studium prožil v krádeži ze společných lednic, pojednou zjistil, že odcizil šišku vysočiny, kterou tam předtím sám dal.
Všechno ostatní ale občas záhadně zmizí. A já, který mám ke ztrácení věcí prazvláštní dispozici (už od základní školy zásobuji spolužáky psacími potřebami), já tam trpím snad ze všech nejvíc. Dvě události tohoto týdne jsou toho důkazem.
První začíná neprozřetelnou koupí nedělního bochníku šumavanu. To, že je to bochník jako kráva a že nemám nejmenší šanci ho za týden sníst mi došlo bohužel až druhý den.
Shodou náhod ten samý den o pár hodin později... Bochník zmizel. Po jednom dni stráveném v našem pokoji rozhodně nebyl ve stavu, kdy by odešel sám, o to to bylo divnější. Podezřívavě jsem se podíval na svého buclatého spolubydlícího, který samozřejmě spal (nebo spánek velice povedeně předstíral). Smířil jsem se s tím, že chleba už není mezi námi.
Den následující, když jsem už utřel slzy po ztrátě výborného přítele, jsem musel bojovat s dalším problémem. Zmizel sprchový gel. Můj sprcháč, který se mnou sdílel má intimní tajemství byl pryč. Jal jsem se ho hledat, protože pokud chcete předejít společenské izolaci, takovýto parťák je pro vás nezbytně nutný. Po půlhodině hledání jsem se přistihl, jak si vyměňuji zoufalé pohledy s lahví jaru, přemýšlejíc nad úrovní svojí sebeúcty. Naštěstí na jar nedošlo, protože inkriminovaný sprcháč se našel pod postelí. Díky bohu...
Ačkoliv pro mě tyto články začínají nabírat terapeutický význam, což znamená, že je budu psát dál tak jako tak, pokud chcete pokračování, stačí se ozvat ;)
Tipů: 10
» 05.10.19
» komentářů: 7
» čteno: 592(12)
» posláno: 0


» 05.10.2019 - 19:09
Tak jsem dala oba fejetonky naráz a je to fajn, připomnělo mi to, že jsem za dob studentských něco podobného zažila i kamsi do šuplíku napsala :-)
Tobě ST
» 05.10.2019 - 19:10
Ozývám se ;)
» 05.10.2019 - 22:06
Elisabeth.S
1
Pod poDTelí sprcháč..to asi byla rychlovka:-D
Bezva;-)ST
» 05.10.2019 - 23:18
byron
...jen tak dál..
ST
» 06.10.2019 - 23:56
I já házím do tvé urničky lístek s hlasem pro pokračování.

Vypíchnul bych (ne štípnul) tu tvou šišku salámu.
» 13.11.2019 - 13:11
ST :-) bavíš. Dále piš.
» 22.04.2020 - 14:08
Jdu na ten první dil:-)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Deník studenta | Následující: Pluto
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
nováčci
intuista
narozeniny
Gándhí [8]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.