Christiene

kde jsi?
» autorka: LiJ
__Christiene, kde jsi? Nebo spíše kde jsi byl, když jsem hledala pána svého srdce a důvěrného prznitele? Snad nejsi jen výplodem představ spisovatelky a filmového průmyslu?
__Christiene, jak moc jsem Tě chtěla o to víc ses mi vzdaloval… I tak jsi skvělý a jedinečný, krásný a mužný, nechutně bohatý a štědrý, něžný a zároveň krutý. Ano, máš vše, co bych od muže očekávala včetně těch dětinských chyb, jenž pouze zvyšují Tvou přitažlivost. Christiene, buď nadále svůj a buď šťasten se svou vysvoboditelkou, ještě dokonalejší ženou Tvého života, ztělesněného snu, matkou, milenkou a sebevědomou subinkou. Zdaleka se ji nemohu rovnat.
__Navíc mému Christienovi by nikdy nevypadl trestající nástroj bezmocně z ruky na zem, ten by si na nic tak lacině nehrál, ten můj by byl pevnější ve své síle než ve své slabosti, kterou by samozřejmě nepřiznal.

__Ano vím, neodolala jsem a shlédla jsem trilogii 50ti odstínů. Nevím proč 50 a proč zrovna odstíny, ale to je nepodstatné. Podstatné je, že byl postní den a já se měla věnovat duchovním činnostem. Místo toho jsem byla „připlácnutá na odstínech“. Vždy se najde něco, co mne odláká od smysluplného konání k nesmyslům všudypřítomné západní kultury... že by stíny?
__Vím, film i kniha je laciná červená knihovna, která bez obalu slušně obsahuje to podstatné o čem ženy i muži sní. Mistrně si hraje s původní zcela přirozenou rolí oddané ženy k sebevědomému samci ochraniteli a vůdci v souvislostech dnešního nevyváženého celospolečenského rovnářství a požitkářského znetvoření v podobě deviací. To vše v neodolatelně snobsky štědrém prostředí. Kde jsou ty časy, kdy si tvrdohlavé princezny braly z lásky chudé rybáře?
__Nyní procházím změnou, kdy se zbavuji starého a zbytečného harampádí mezi něž patří i dávná korespondence subinky s pánem. Žádné slzy mi nekanou, však jakýsi stesk je patrný, zřejmě i proto ona zaujatost Christienem, kterého jsem kdysi hledala a kterému se žádný ani náhodou nepřiblížil.
__Dominanti, které jsem potkala, byli spíše k trpkému hořkému pláči. Obvykle promiskuitní, neschopni blízkosti přesahující sexuální vzrušení, navenek velcí kápové, ale ve skutečnosti jen uštvaní a unavení honiči za požitkem a penězi. Obvykle si ve své dominanci nahrazovali to, co jim osud nedopřál.
Výrazně jsem to cítila z ženatého Čechoameričana, jenž mne měl potřebu vychovávat, přestože mi bylo přes třicet let. Nechtěl mít se mnou přímý styk, který si dopřával s milovanou manželkou, která mu ovšem nedopřála potomka. Ve skutečnosti jsem nikdy netoužila po bližším spojení a postupem času mne ani jeho náhražkové hrátky nepřitahovaly, ale dokázal využít mé nezralé připoutanosti pod haldou rádoby povzbuzujících slov. Ona slova však jednou zcela bez nejmenšího vysvětlení přestala. Jistě pochopil, že má oddanost není příliš poddajná. Měl ovšem něco z té kruté něžnosti a svým způsobem zůstává nadále slabým podnětem. Kvůli naěmu píšu tyto řádky, přestože se psaní již nevěnuji. Tehdy jsem psala více, dnes spíš kreslím, maluji, bubnuji, zpívám, medituji, masíruji… nejvíce se věnuji sběru bylin a výrobě domácích pochutin z vlastní zahrádky. Tímto se snažím vzdálit průmyslově potravinovému chapadlu, které nás úspěšně drží v hrsti povrchního konzumu, jenž plení matku Zemi a zasypává ji nerozložitelným odpadem. Matek máme několik a denně jim podřezáváme krky, živíme se nepokrytě jejich krví a tato krev se odráží v každodenních činnostech, rozhádaných a nevraživých vztazích. Krev z jatek má zničující účinky na naši duši, na původní přirozenou touhu oddat se Nejvyšší Osobnosti Božství. Na duši, která se vzdaluje Bohyni štěstí, jenž masíruje oddaně Višnuovi nohy a zhola nic ji neschází.
__Když jsem masírovala chodidlla v roli subky, necítila jsem v podstě nic zvláštního. Neodolatelná rozkoš tohoto konání přišla později, za zcela jiných okolností a stejně šlo o kratochvíli. Ještě kratší chvilkou je náš pozemský život, který utrácíme nesmyslným požitkem, jenž je pouhým pokřiveným odrazem nezničitelného štěstí, vědění a věčnosti.

LiJ
Tipů: 0
» 24.07.18
» komentářů: 1
» čteno: 657(10)
» posláno: 2


» 24.07.2018 - 17:04
byron
ST

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Červánková | Následující: Christienovy příběhy
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
online
Besinka [1]
nováčci
intuista
narozeniny
Gándhí [8]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.