PF 2018 / Epilog

Henryho volba
» autor: Zlatokop Henry
Kdo vlastně řekl, že životní příběh musí někde končit a někde začínat?

Král rebelů a dobrodruhů Zlatokop Henry si vyšlapuje svojí vlastní cestou. Je nepohodlná, kamenitá, neprobádaná. Klikatí se do všech světových stran. Občas je to krpál jako prase, pak nečekaný sešup dolů, někdy přímo držkopád.
Henryho volba se může zdát všem chytrolínům nevýhodná. Nechme je u toho. Kamarádi Zlatokopa Henryho si vystačí bez nich. Nepotřebují kolem sebe komparz, kterému je vlastní kupovat si zážitky na slevomatech.
Henryho volba je o zážitku z cesty. Kříží s dobrem i zlem. Přináší nečekaná překvapení. Přes všechny prokazatelné nevýhody má jednu jedinečnou výhodu. Je to svobodná volba. Říká se jí také zlatá střední cesta. A kdo jiný by ji měl znát lépe než Zlatokop Henry?

V toce 2017 vyzval Zlatokop Henry všechny zájemce na dobrodružnou výpravu. Obohatil ji BÁJEčnou bojovou hrou o budoucnost naší vlasti. Účast byla veliká. Originalitu Dračích bájí ocenili především přední političtí hráči. Někteří hráli férově, jiní dělali podrazy.
Dobrá zpráva pro věčné bojovníky je ta, že Dračí báje nikdy nekončí. Bojovat za svoji budoucnost budeme muset stále. Zda bude naše budoucnost BÁJEčná či na DRAKa rozhodujeme každým novým dnem, činem, myšlenkou.
Naše dobré a zlé vlastnosti ohrožují nás samotné a ohrožují také naši vlast. Dračí báje Zlatokopa Henryho vyprávěly o podstatě hybridní války, které jsme všichni nedílnou součástí.
Rok 2017 byl Heryho pohledem na východ. Sedm rán nám zasadilo nečekaně sedm ran. Bojovali jsme s mutacemi nejhorších lidských vlastností. Stáli jsme v centru zápasu dobra a zla. Poznali jsme, co vyhází z nás samotných a jaká může nalézat východiska.
Na podzim 2017 jsme si navařili pěknou porci řepkové kaše. V lednu 2018 budeme volit hlavního hráče naší vlasti. Zatím není jasné, zda budeme diváky a herci ve hře pohádkové, tragické, komické, hororové nebo romantické.
Rok 2017 končí. Henry si to namířil jiným směrem. Zdánlivě to vypadá, že na opačnou stranu.
V roce 2018 směřuje Henry svoji cestu na západ.

O čem bude Americký sen?

Zlatokop Henry nebude vyprávět příběh, jak se z poslíčka stal milionář. Bude vyprávět o odvážném klukovi, který se prokopal zdmi dětských domovů, kriminálů a politických lží.
Poznáme obyčejného kluka Jindru, který vyrostl a stal se Zlatokopem Henrym - králem rebelů a dobrodruhů. Poznáme neobyčejného kluka, který toužil nalézt hroudu zlata, ale nalezl větší bohatství. Kluka, kterému se zhmotnil AMERICKÝ SEN.
Tipů: 0
» 28.12.17
» komentářů: 2
» čteno: 811(4)
» posláno: 0


» 28.12.2017 - 19:40
„Zlatokop Henry nebude vyprávět příběh, jak se z poslíčka stal milionář. Bude vyprávět o odvážném klukovi, který se prokopal zdmi dětských domovů, kriminálů
a politických lží.“

Zřejmě tedy půjde svým způsobem o průkopnické dílo… ;-)
» 28.12.2017 - 21:52
Ringo: Hlavně nepodlehnout Zlaté horečce :) Vše nejlepší v roce 2018!!!

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Touha | Následující: Dvě sestry

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.