Poezie všedních dní

:)
» autorka: gigy
Do poezie mých všedních dní
přidal sotva strofu
a už by zas šel

Prý zážitek nevšední
zažít lásky trochu
však tak nějak na příděl
Tipů: 7
» 14.11.17
» komentářů: 3
» čteno: 551(9)
» posláno: 0


» 14.11.2017 - 14:33
Za trochou lásky nešel světa kraj :)
ST
» 18.11.2017 - 16:06
povedené zeživotazveršování ST***
» 18.11.2017 - 17:04
Gándhí: Děkuju :)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Lovkyně | Následující: Sir Syreček

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.