Báseň. Co chceš víc?

taková malá zamilovaná hra se slovy. Doufám, že jí pochopíte tak, jak jsem jí ,myslel :)
» autor: pavel 3,14159
Modravé obláčky tvých očí
zalité světlem zapadajícího slunce,
které se navždy obtisklo do tvých vlasů.

A když ve tvojí náruči
nekončícím tichu myšlenek
citů vysvlečených do naha
ucítím tvojí vůni...

Všechny nejvzácnější květy
svěžích horských luk...

A na těch loukách
mezi nejvzácnějšími květy
v nekončícím tichu myšlenek
na mě hledí modravé obláčky...
Očí...
Tvých...

Carpe diem, příteli.
Tipů: 10
» 11.03.17
» komentářů: 4
» čteno: 524(10)
» posláno: 0


» 12.03.2017 - 16:43
ST
» 13.03.2017 - 08:49
Hazentla
Jak říkával náš češtinář... Carpe diem... a hlavně noctem, že jo? :)
» 14.03.2017 - 15:41
ST***
» 10.05.2019 - 21:51
Nevím, jestli chápu, ale ST si zaslouží ;)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: dopis pro jednu osobu... | Následující: Po dlouhé době...
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
narozeniny
Dueta2 [3]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.