Hoří část I.

Je to trochu osobní zpověď, něco pravda něco ne....ze začátku jsem to sem nechtěla dát, ale pak jsem si řekla, proč ne...něco je smyšlený něco ne
» autorka: Janam
Hoří to ve mně...to udělat, ale furt nemám na to nějakou tu potřebnou sílu.
Kluci, převážně z Nigérie, co tam postávaj na rohu Václaváku, věděj o tom asi svý, a taky o životě. Vypadá to, že se nic neděje, když tam korzujou z rohu na roh a vyprávějí si ledajaké příběhy, hlavně o tom, jak mít víc peněz. Ale uvnitř to tepe. Sem tam se objeví nějaká policejní kontrola, aby vzbudily dojem bezpečí a pořádku. Je to chiméra stejně jako vše ostatní.
A já s kamarádem sedím blízko nich. Na lavičce, a stejně jako oni, předstírám, že se bavím, a že se nic neděje. Ale uvnitř ho chci. Toho týpka, co mu je všechno jedno, a žije jenom pro dnešek, nebo spíše u těchto typů, pro dnešní večer. Dokonce mě ani moc nezajímá, jestli je zadanej. Samozřejmě, lepší by bylo, kdyby nebyl a žil free, ale to je u těchle typů dost nevyzpytatelný.
Protože mám ještě do pondělí volnej bejvák, v hlavě už zosnovuju tajně plán, jak tam toho chocolate kluka dostat. Jenomže není na to síla. A taky, kdyby viděl ten bordel v mým pokoji, plus zvláštní bejvák k tomu, asi by se otočil "na podpatku" a odkráčel pryč. A možná taky ne, a to je to, co bych chtěla.
Vůbec v tu chvíli nedomýšlím důsledky, anebo se snažím na to moc nemyslet. V hlavě jenom jedno, koupit dost prezervativů a modlit se, aby jeden z nich vůbec nespadnul. Dnes bude vedro, a tak se připravuju na pláž, čerstvě oholená se studenou vodou. Umím si představit, jaký by to "s ním bylo", určitě ne nuda jak s českejma knedlíkama...
Chtěla bych mu zpívat do uší tajně nějaký sweet písničky a přitom nemyslet na nic, a zároveň být jenom ted a tady...
Tipů: 4
» 27.08.16
» komentářů: 3
» čteno: 569(8)
» posláno: 0


» 27.08.2016 - 15:14
krizekkk
Knedlíkovi z Moravy se to líbilo. Odvahu oceňuje. :-)
» 27.08.2016 - 22:34
Buchtě z Krumlova se to taky líbilo:-) ST
» 28.08.2016 - 09:48
šplouchám ST. :-)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Buď | Následující: Hoří II.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.