Léčebné pobyty

Zjištění: Léčivé účinky uranu nebyly prokázány.
» autor: Zlatokop Henry
V dnešní době si lidé- posedlí svým zdravotním stavem a vzhledem- najímají osobní trenéry. Drží speciální diety, navštěvují plastické chirurgy… Dříve, za socialismu, když se zdálo, že je zdravotní stav politického systému v ohrožení, zavíralo se do kriminálu. Zřízení nejvíce nebezpeční silní samorosti, jako třeba Henry, neparazitovali na politické mršině a dokázali žít spokojeně i bez podobně zapáchajících milodarů.

„Garda rudých ochránců nesvobodného systému“ zasazuje nejsilnějším jedincům a skupinám nepřetržitě a cíleně své „radikální řezy“. Požehnání strany ovšem ke svému štěstí nepotřebují ani intelektuální komunity, propojené s lidmi za železnou oponou, ani nekontrolovatelně se rozrůstající trampská hnutí, spjatá více s přírodou. Velkému počtu mladých stačí žít radostně bez KSČ. Nejde o dobrou vizitku státního zřízení, a tak soudruzi zostřují šikanu. „Rudé komando“ se snaží vyhubit, či „rudým morem“ nakazit, jak nepřizpůsobivé jednotlivce, tak i celé skupiny.

Henry tráví nedobrovolně šest let v zařízeních, kde dostává od „rudých bratrů“ kapky. V jeho případě však veškerá snaha „lékařů v rudých pláštích“ selhává. Někteří kamarádi raději přijímají léčebné metody a předstírají uzdravení. Dlouhodobé „rekreační pobyty v uranových dolech“ se však definitivně podepisují na jejich zdraví a přijetí socialistických norem jim už šťastnou budoucnost nezajistí. Mnoho kamarádů je psychicky nebo fyzicky zlomeno. Henryho nezlomí nikdo, ovšem každý pobyt v „uranové léčebně“ jeho organismus nevyléčitelně poškodí.

Chraňme si čistou duši. Komunistický režim, stejně jako uranové doly, znemožňoval svobodně dýchat. Nenechme si nedobrovolně zaneřádit a zničit něco, na co žádný detox v e-shopu nekoupíme. Staňte se i Vy, společně s Henrym, hledači léku na nemoci lidstva. Nespokojme se jen s povrchovými kosmetickými úpravami. Kyselina hyaluronová neléčí podstatu, je jen jednou z hlavních složek mezibuněčné stěny. Objevujme to, co je uvnitř buňky, základního kamene života.

Objevujme, co se skrývá pod povrchem.
Tipů: 2
» 14.03.16
» komentářů: 4
» čteno: 793(10)
» posláno: 0
Ze sbírky: ON THE ROAD


» 14.03.2016 - 13:19
Podle mého laického názoru je uvnitř buňky poměrně často stavbař. : -()
» 14.03.2016 - 13:40
Ringo: většinou je jich tam více.... nešetří játra ani plíce :)
» 14.03.2016 - 17:32
krizekkk
Tělo má jít do hrobu zhuntované.
Pij střídmě, jez střídmě, žij střídmě... To už kdesi kdysi napsali... ;-) Bolševik nebyl sám, kdo měl patent na fizkulturu...
» 14.03.2016 - 17:59
krizekkk: to je super rada pro krále rebelů :) :) :)
naštěstí tu máme Jantarovici!!!
http://www.zlatokophenry.cz/clanky/jantarovice/

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Škola života | Následující: Vize k nezaplacení

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.