Konstruktivní pozice poezie

» autor: Zlatokop Henry
Rýmy skládám úhledně do komínků
jako nasekané třísky dřeva.
V chladných dnech zapálím je,
zahřejí když bude třeba.

Pocity konzervuji
v plechovkách kovových.
Snad mne pak nasytí
až budu hladový.

Esence okamžiků střádám
ve flakón ze skla celičký,
perlí v něm
života mého perličky.

Za dveřmi skříně kostlivec.
Vše je jak má být.
Řídím se pravidly.
Jsem totiž poctivec.
Tipů: 6
» 17.09.15
» komentářů: 7
» čteno: 599(9)
» posláno: 0
Ze sbírky: Pozice poezie


» 17.09.2015 - 16:36
krizekkk
No, nevím... ;-)
» 17.09.2015 - 21:56
tak ta mi sedla.. bezva závěr..
» 17.09.2015 - 23:08
krizekkk: Amelie M.: Díky za zprávy :)
Pokud konstruktivní provokace pobavila, jsem rád :)
» 05.10.2015 - 16:13
ttragelaf
jo, arci, sedla
ST
» 26.01.2016 - 22:18
ttragelaf: jak prdel na hrnec? :)
» 13.03.2016 - 22:23
ttragelaf
ne, to by mě nenapadlo, ... je to prostě dobrá báseň, neumím to vysvětlit
» 14.03.2016 - 00:01
ttragelaf: :) tebe napadne zase něco jiného:) ale to budeš pak muset vysvětlit! :)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Negativní pozice poezie | Následující: Hymna alkoholiků
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
online
Besinka [1]
narozeniny
Dueta2 [3]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.