Negativní pozice poezie

» autor: Zlatokop Henry
Nemoci se vzmoci z nemoci.
Bez pomoci, bez citu pro cit.

Bolestí svírá se zesláblé ústrojí,
křeče ti podlomí kolena.
O tvoji osobu okolí nestojí.
Smrt nezdá se vůbec vzdálená.

Lásky již odpluly
nebo byly jen pro jiné.
Život jsou mínusy a nuly,
horory, dramata jen tobě povinné.

Jiskru naděje térem zalili dělníci.
Nikdo ti nepřeje, netřese pravicí.
Samota tančící se stínem postavy,
jediná pochopí a krutě pobaví.

Nemoci se vzmoci z nemoci.
Bez pomoci, bez citu pro cit.
Tipů: 9
» 16.09.15
» komentářů: 12
» čteno: 704(11)
» posláno: 0
Ze sbírky: Pozice poezie


» 16.09.2015 - 00:14
ale jo, stojí.. stojí.. vždycky někdo.. právě jsem hladila po tváři umírající, aby věděla, že není sama.. pousmála se.. možná naposledy..

ST
» 16.09.2015 - 00:45
ano, to je ona, negativní pozice poezie
» 16.09.2015 - 07:58
jo, líbí se mi
» 16.09.2015 - 09:01
detektor
Krásná báseň, blahopřeji...ST
» 16.09.2015 - 09:05
detektor: děkuji, myšlena byla ovšem jako protiklad k básničce Pozitivní postoj poezie. Nějak je pak potom časem propojím....
» 16.09.2015 - 10:35
Přeji jiskřičku naděje
kterou nic neudusí
k plamínkům citů dospěje
vzmoci se z nemoci musí
ST
» 16.09.2015 - 12:35
Kapka: Tak ta je suprová!!! Děkuji :)
» 16.09.2015 - 16:22
krizekkk
ST...
» 16.09.2015 - 16:57
Je to tak silný... a pravdivý...
ST
» 16.09.2015 - 18:23
Lilith: Děkuji. Osobně raději lidi potěším a pobavím...smutné věci nemám moc rád, ale jsou součástí našich životů...příště bude na veselejší notu
» 16.09.2015 - 19:02
O tvoji tvorbu ale čtenáři stojí.

A je to tak, partitura holt někdy obsahuje i smutné noty.
» 16.09.2015 - 19:26
Ringo: Děkuji za podporu, koukej si užívat dovolené!!! Neflákej to odpočívání :)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
narozeniny
Dueta2 [3]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.