Sonet o manželských svárech

ze života lidiček
» autorka: Maura
Dnes jsem tak zatoužil se vrátit,
mlhy halí vytoužený břeh.
Budou však ještě síly stačit?
Na cestu zpět nestačí mi dech.

Čekala´s. Potom jsi zamkla dům,
klíče jsi někam mi schovala.
Zlo jedno přihrálo dalším zlům,
žádost o rozvod jsi sepsala.

Odpusť mi, že svedla mne zlá noc,
vrtkavý tak v kolenou jsem byl.
Ztratil jsem rozum, nad sebou moc
a taky jsem zřejmě hodně pil.

U soudu si sám vezmu pěkně dlouhou řeč!
Na jiného potom, má polovičko, ječ.
Tipů: 3
» 01.09.15
» komentářů: 3
» čteno: 772(10)
» posláno: 0


» 15.09.2015 - 22:52
Neobratný pokus.
» 16.09.2015 - 23:36
František: Myslíte?
» 02.10.2016 - 21:52
J.F.Julián
mně se líbí, františka nebrat vážně, sám bez odvahy...

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Sonet odmítnuté ženy | Následující: Setkání

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.