Proč nechci žít v zemi plné opiček a proč by opičky neměly vychovávat děti

Je mi zle
» autor: Jindra
Proč nechci žít v zemi plné opiček a proč by opičky neměly vychovávat děti
Všimli jste si, kolik nepřizpůsobivých občanů žije ve stejném státě jako vy? Poslední dny totiž vyplouvá na povrch, že opravdu velké procento naší republiky, se stále nedokázalo přizpůsobit LIDSKÉMU VÝVOJI a obecně LIDSTVÍ samotnému. Je to děsivá představa, ale tito jedinci jsou sotva na úrovni primátů.
Zásadní otázkou však zůstává: Mají takoví lidé právo na výchovu dítěte? Opravdu je prospěšné pro lidstvo, aby dítě vychovával někdo, kdo v anketě hlasuje pro návrat Hitlera? Někdo, kdo neustále přidává na facebook fotky svého dítěte ve spojitosti s nějakým vysněným znásilněním? Co asi vyroste z někoho, kdo si díky svým rodičům spojí slovo RADOST a jeho definici s kamionem plným mrtvých lidí? Rozhodně ne člověk! Já a moji vrstevníci pak budeme muset žít bok po boku takových NELIDÍ.
Tohle není vlastenectví! Je to infantilní snaha o to, zjistit si, kam až jim společnost dovolí posunout hranice. Jestli jim ale někdo neřekne STOP, tak se toho Hitlera možná opravdu dočkáme.
A od dětí takových lidí, se nedá čekat nic jiného. Jsou v tom sice nevinně, ale pokud jim někdo včas neotevře oči, budou pod křídly svých rodičů opiček, růst krásně proti evoluci. Je to jako hodit nepopsaný kus papíru do ohně.
Představte si vesnici, kde žije jen 100 lidí a 10 z nich se nakazí smrtelnou nemocí, která se přenáší jen z jednoho člověka na druhého a to v případě, že se zdravý jedinec nechá přesvědčit od infikovaného, že je zdravé být nemocný. Jistě, že naši primátí spoluobčané, by danou situaci vyřešili tím, že by nechali 10 nakažených chudáků postřílet. Bylo by od nich sice hezké, že by naši malou vesničku zbavili sami sebe (navíc sami sebou), ale to po nich nechceme. Chceme, aby žili plnohodnotný život jako my, ale aby se nepokoušeli šířit tu svou zpropadenou nemoc. A ve chvíli, kdy by došli na konec své cesty, po jejich chorobě by se slehla zem a na ně by se vzpomínalo jako na ty, kteří neměli takové štěstí.
-jindra bučan
Tipů: 2
» 29.08.15
» komentářů: 9
» čteno: 1004(17)
» posláno: 0


» 29.08.2015 - 15:53
krizekkk
Jindřichu, Tvé nasrání chápu, ale jsme jen součástí většího celku, malá součástka sice může změnit chod velkého stroje, i jej zastavit, ale mám dojem, že náš stroj jsme si sami nesestrojili a tedy, že nemůžeme s jistotou prubnout samo opravu, aniž bychom pochopili následek, který z ní vzejde. Můžu bejt nasranej, můžu s něčím nesouhlasit, ale to je tak vše... T
» 29.08.2015 - 17:25
ttragelaf
ST
1.
" Gótové byli přijati do impéria v roce 376, po té, co uprchli před pustošícími Huny. V roce 378 se na protest proti hroznému zacházení ze strany místních úřadů vzbouřili proti římské autoritě. O sto let později vládli Gótové Rˇímu". (Thomas E. Woods Jr.)
2.
24. srpna 2015, 20:37 — Autor: EuroZprávy.cz / lk / ČTK
Praha - Čtyři fakulty Univerzity Karlovy nabízí uprchlíkům, kteří získají azyl a právo pobytu na území ČR, odpuštění školného v placených studijních programech v anglickém jazyce.
» 13.09.2015 - 12:33
na mě text působí dost xenofobně. Koho myslíte těmi opičkami?
» 28.10.2015 - 11:48
Tenhle problém je způsoben těmi, kteří vedou naši zemi. Neřeší to tak, jak by měli. Jedni jsou sluníčkoví a zároveň blbí (nebezpečná kombinace), jiní na tom vydělávají politicky (rozděl a panuj) nebo finančně (neziskovky, pronajímatelé sociálních bytů).
Celé je to umocněno tlakem podobných cypů vládnoucích EU. Důsledky dnes vidíme, co k tomu dodat.
» 23.03.2016 - 11:53
ewon: ttragelaf: maloměšťáky, kteri nevidi dal nez na spicku svyho nosu a kdyz uz se rozhlidnou, zustanou u Blesku, tv Nova a Ulice. A ty, kdo se raduji ze smrti cloveka, ktery jim nikdy nic neudelal
» 23.03.2016 - 12:01
ttragelaf: tak pak chápu, že se někdo oblíká jako husits a šaškuje na Václaváku. Takový analogie člověk vidí všude, kde chce a buď je nědko dost vychcanej, aby je cpal jinejm a nebo řádně blbej, aby tomu věřil. Nejsme Římani a uprchlíci nejsou Gótové, proberte se. Dneska je trochu jiná doba. Taky mě napadá, že když už saháte po takový analogii, tak zkuste jít i trochu za ni. Asi to bylo z části způsobeno i tím, že Římská říše upadala celkově, nejen kvůli návalům nových kmenů. Kdyby zůstala silná, tak ji nikdo rozvrátit nemůže. Stejně tak nám nic nehrozí, dokud se nezačnou štvát státy v Evropě proti sobě a následně i lidé v jednotlivých státech proti sobě, jako se to už děje.
» 03.11.2016 - 20:58
Jindra: jestli to dobře chápu, nevadí ti uprchlíci, ale spíš ti, co proti nim vystupují. Vůbec jsem to napoprvé nepobral, asi můj problém.
Obecně je to asi problém. Je to asi zhruba takto. Společnost je postavena teoreticky na nějakém principu. Tento princip část lidí porušuje a část lidí na to upozorňuje. Co s tím dál? Jedni druhé navzájem označují za blbce a ignoranty. Volí obě skupiny.
» 03.11.2016 - 21:08
Dám příklad s Dalajlámou, i když je to možná off-topic. Super člověk, mír a harmonie, soucit a "mějte takový náboženství, který vás nejvíc rozvíjí" atp... S tím souhlasím. Teď jsem se ale dočet, že ho nějakej čas platila CIA a že je kamarád s G. Bushem mladším...
To má znamenat co? Jako mír se všema i s těma co vyhlašujou války na základě lží?
Možná teď zním víc proti americky, než si Amerika zaslouží... Moje pointa je asi taková: těžko hledat někoho svatýho. Je dost možné, že ani svatý být na téhle zemi nejde (a současně živý). Tj. nějaké činy lze uznat, nějaké ne.
...A teď můžem vzít i běžné lidi a jejich postoje... budou lepší nebo horší než postoje náboženských vůdců?
Paradoxně tedy říkám: xenofobie Čechů mě upřímně děsí, nečekal jsem, že je něco takového možné. Ale bohužel to je jen špička ledovce, alespoň tak mi to teď přijde (průsery jinde ve světě...) .
Ty, jestli to dobře chápu jsi ve stavu xenofobie vůči xenofobům. Je to dobře? Už mě to přijde poněkud zamotané... :-)
» 03.11.2016 - 21:11
ještě jedno btw. "maloměšťák" bylo takový druhý jméno v literatuře, furt je nějakej literát kritizoval. :-) Bohužel si nedovedu představit, kdo to je... Definice přes Novu, Blesk a Ulici mi přijde pochopitelnější. :-)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: V kavárně

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.