Relativita času

Co je člověk schopný udělat aby ušetřil dvě až tři minuty ...
» autor: kasparoza
Jestli si myslíte, že se dá ušetřit nějaký čas tím, že nákup místo řádného uložení do kufru svého auta nasypete na zadní sedačky a založíte to svým osobním zavazadlem, jste na omylu.
Ale abych nementoroval, i já si to ještě včera myslel, a protože jsem za volantem měl už nakroucený skoro čtyři hodiny a byl už utahanej jajko ten kůň, připadalo mi jako dobrej nápad se zbytečně nezdržovat. A tak jsem meloun, bochník chleba a kelímek grónské pomazánky založil na zadní sedačce batohem, přidal k tomu i foťák a vyrazil konečně k domovu. K pohodlnému křesílku, kde složím své nebohé kosti u skleničky dobrého vína. Jenže už ve druhé zatáčce se batoh přesunul ze sedačky na zem a celý můj systém uložení nákladu vzal za své. V další zatáčce jsme lapali meloun a vzali ho dopředu, kde ho spolucestující přidržoval nohou. A o další tři zatáčky dál i foťák. A tak na zadní sedačce zbyl pouze chleba a pomazánka, které se šustěním jezdily po sedačce zleva doprava a jen dveře je přesvědčily, aby s námi pokračovaly dál.
Chvilku jsem přemýšlel, že zastavím a napravím, co jsem spáchal, ale nevypadalo, že by to chlebu vadilo. A co víc, mohl bych přísahat, že jsem zezadu slyšel: "Jedééém, přidej, nepárej se s tím. Ještěéééé, nejsem žádnej srábotka, jsem řádně vypečenej. Juchůůůůůů!!!! Vem to znova a pořádně řezej zatáčky. Doleva!!!!!!!! A doprava!!!!!!!! Copak nevidíš že mám dvě patky? Já se jen tak něčeho nezaleknu. Já jsem z jinýho těsta než ten srab meloun. Tradááááá!!!!" Smál jsem se, až jsem musel zpomalit a nebo to bylo proto, že jsem zaslechl grónskou, jak říká: "Zvedá se mi víčko, ještě chvilku pojedeš jak šílenec a asi se ti tu poblinkám."
Co dodat závěrem? Z Třebíče mě to stálo asi 20 minut navíc, ale nezastavil jsem a aspoň mi to zvedlo náladu. Jo a grónská se nepoblinkala.
Tipů: 7
» 24.08.15
» komentářů: 7
» čteno: 733(14)
» posláno: 0


» 25.08.2015 - 19:14
ještě lepší je, odložit si nákup na střechu a při couvání radosně inventarizovat kupříkladu jogurty ve skle..čas nejsou peníze! ST!
» 27.08.2015 - 08:12
Mario de Janeiro: To asi ano :-)) když se daří tak se daří
» 30.08.2015 - 21:45
Pozdravuj "grónskou". :-) To já bych se teda poblinkala určitě.
» 30.08.2015 - 22:48
hloubavá: A proto tě do ni nenamelou :-)
» 05.09.2015 - 16:26
na tu grónskou jsem myslela hned od začátku :D holka statečná, vydržela a já se škodolibostí v sobě vlastní doufala v opak a další hodiny strávené čištěním auta :)) pěkný, ST
» 06.09.2015 - 16:14
Amelie M.: Jsi pěkný potvor :-)
» 06.09.2015 - 16:16
kasparoza: si piš! :)) ale neboj, také mám v záloze nějaké fejetonky.. a tedy, tolik štěstí, jako ty, v některých vážně mít nebudu :D

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Zn. Hledám nožky | Následující: SAMOTA

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.