Sonet

» autorka: Floe
Jsi věčný milovník s obdivem pro krásu,
ve svojí zahradě zaléváš květiny.
Kapičky citu i mně vplétáš do vlasů.
Doufáš, že uvěřím, že jsem květ jediný.

I když zrak pro Tebe ke slunci obracím,
aby mi do tváře růžově kreslilo,
v každém tom lístečku kolem mě rostoucím
vidím svou záhubu.. Jak by vše skončilo..

Tvrdíš, že nejhezčí jsem tvoje květina
a přesto ostatní chtějí mě zahlušit.
Růst chci jen pro Tebe - toť moje slabina.
Kdo zvadlé listy pak dokáže utěšit,

až moje tváře tak čisté a zbabělé
změní se pro Tebe jenom v kus plevele?
Tipů: 7
» 09.02.15
» komentářů: 5
» čteno: 724(10)
» posláno: 0


» 09.02.2015 - 16:30
někdy se to stane ......ST
» 09.02.2015 - 21:26
Sonety já rád, a když jsou pěkné, dám ST*! Cvak! Tak, a je tam!
» 09.02.2015 - 22:09
Zasr. romantik: To děkuji.
» 11.02.2015 - 09:48
asi kompostář...
» 11.02.2015 - 17:04
enigman: tak tos zabil :D

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Ztracené šance | Následující: La Dame Rouge

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.