Sonet o jednom dni

» autor: snecek
Dneska jsem posral, co se dalo.
Nakopal štěstí (bude lépe),
když holou řití dosedalo
znaveně před práh. Jednám slepě?

Možná je to až moc hloupý,
že vážu smyčku ze zloby,
co si však teď asi koupím
za skoro mrtvou svévoli.

V dálce náhle zahoukalo.
Chytnout tak vlak za tou skálou,
než navždy zmizí naděje.

Rychle balím svých pět švestek.
Usmívám se, ten tam je vztek,
padá opona za dějem.
Tipů: 6
» 20.11.14
» komentářů: 4
» čteno: 585(10)
» posláno: 0


» 20.11.2014 - 10:40
Ahoj, musela jsem se usmát... to je mi tak povědomé :-) a těší mě, že nás je víc :-))) ST
» 20.11.2014 - 16:30
krizekkk
To o tom štěstí... fajn vyjádřeno. :-)
» 21.11.2014 - 07:41
zajímavá v blízkém pocitu ;)
CJ
» 23.11.2014 - 08:50
Děkuji vám za komentáře:))

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Sonet s párem volů | Následující: Jak mě srazilo auto

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.