Sonet s párem volů

» autor: snecek
Tlačím ráno do čtyř stran.
Bojím se bludných kruhů,
kde mý srdce pochovám
ve slově – potřebuju!?

Stále totiž drhnu bradou
o dost tvrdý hrany stolu.
Noci říkám na shledanou,
i když kouká párem volů.

Hned jak zaženu můry
táhlým křikem – divným tancem
žití dokola půlím
v magnetický rezonance.

V zrcadle se potom směje
debilní kus obličeje.
Tipů: 8
» 16.11.14
» komentářů: 4
» čteno: 612(7)
» posláno: 0


» 17.11.2014 - 11:40
Pobavilo... i když to asi sranda není, ale mám chuť křičet a tancovat, do zrcadla se podívám raději až později... :-)
ST
» 18.11.2014 - 11:53
zajímavá rána...
CJ
» 18.11.2014 - 13:56
Tváří se to jako legrácka, ale tuším, že ne e :-( ST
» 20.11.2014 - 10:00
Díky všem za čtení a komentáře :))

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Probudila se mrtvá | Následující: Sonet o jednom dni

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.