Nevěra

Je to jen o pocitech před a po víc po
» autor: umělec2
Nevěra

Nevěra!

Zaobírám se myšlenkou, jaké to vlastně je. Tu, kvůli které to slovo má teprve svůj význam, mám rád, dokonce docela dost. Mám s ní děti, chalupu, byt, společnou koupelnu, kartáč na záda i zážitky. Nestydím se před ní svléknout, ale to ani ona ne. Klidně si před sebou dovolíme i prdět. Já zabezpečuji rodinu hmotně, ona zase duševně. Máme vše, jídlo, pití, dovolené, zábavu i sport. Nic nám nechybí a to je právě to, co odkrývá to, co mi možná chybí nejvíc. Já se potřebuji trošku před někým stydět, potřebuji skrývat svůj nevzhledný pupek, chci se pýřit jako páv. Chci slyšet: jsi dobrý – vyjímečný.
Nic z toho však neslyším, teda alespoň z úst té, co s ní žiji.
Jsem v začarovaném kruhu, doma nic a jen vyjdu ven, vidím i cítím to, co chci.
A tak hledám příležitost a to si pište, že ten, kdo hledá, musí přeci nakonec najít. Stejně tak já.
Bohatě se mi dostává to, čeho se mi nedostává. Ze začátku mám výčitky velké, postupně ještě větší. Nedá se nic dělat, budu se muset chovat lépe k rodině, aby na mně nic nepoznali. A tak taky činím. Mám je rád. Oni mne taky. Život je moc hezký. Chovám se slušně k oběma. Sliboval jsem však na radnici věrnost pouzé té jediné. No ale vždyť vše, co dělám, dělám pro to, abych obohatil svoje smysly a obnovil původní potlačené city. Je z toho úniku? Je, ale to je stereotyp. Já bohužel nejsem Kolbenka, já jsem umělec. Tak to bude asi tím.
Hřeším a přesto miluji.
Tipů: 12
» 17.09.14
» komentářů: 5
» čteno: 824(17)
» posláno: 0


» 17.09.2014 - 22:32
detektor
No....já ti samozřejmě velmi dobře rozumím..a popsal jsi to velmi hezky,ten stav duše,povinnosti a pudů hrdiny..:-))..Ale tak jak plynule STárnu,mám i jisté povědomí o bolesti,kterou tím působíme někomu,kdo nás má rád...a také o úhlu pohledu,který se rozchodem změní..:-)
» 19.09.2014 - 09:07
Guanti Rosi
Takové pocity přepadnou čas od času úplně každého, i kdyby si to nechtěl přiznat. Myslím, že záleží na tom, jak moc nám na tom druhém záleží, a to mám na mysli obě strany, a taky na tom, nakolik to uvnitř v sobě myslíme vážně (vztah i toulavé myšlenky). Taky mívám občas pocit, že mi někde něco chybí, ale už jsem se sama o sobě přesvědčila, že kdyby mělo dojít k něčemu podobnému, tak najednou v té cizí společnosti hledám oči svého muže. Každej jsme nějakej. :O) ST
» 19.09.2014 - 16:31
..začarovaný kruh...lépe se do něj vůbec nedostat.Povedené dílko.ST.
» 19.09.2014 - 21:19
Poznala jsem ji z obou stran, bohužel.
Ublížilo mi obojí :(
Už nikdy oko za oko, zub za zub.
Tobě ST
» 19.10.2014 - 03:47
Tak to chodí. Když tu není ta má, tak je tu jiná která jí má..Pan Werich.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Převoz - snad ne ten poslední | Následující: Eliška

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.