WTF? Mindblowing fantasy III

VAROVÁNÍ: Dodržujte všechna předchozí varování. (+ pokud máte rádi některou z uvedených hvězd...neberte to vážně, cílem je pobavit, ne tu rozpoutat hádky ;) )
» autorka: Shani95
Rivča pomalu otevřela oči. Nejdřív si nebyla úplně jistá, kde je. Byl to snad celé jen sen? Ne. Doma rozhodně nemá žádného tučňáka, který by ji při probuzení seděl na obličeji, žádnou Nicki Minaj, která hlasitě nadává chaloupce na kuří nožce, a už vůbec ne žádnou Talu po pravé ruce. Nebyl to sen.
"Co tak ječí? To tě ráno pokaždý takhle budí?" zeptala se, odstrčila tučňáka ze svého obličeje (ten spadl na zem) a otočila se k Tale.
"Jo, ale... trpí nevyléčitelnou nemocí. Myslí si, že zpívá hezky. Kdybysme ji řekly, že ve skutečnosti jen řve... mohlo by ji to způsobit vážné zhoršení zdravotního stavu."
Rivča si přehodila polštář přes hlavu a tlumeně se zeptala: "Chceš říct... že tohle je zpěv? Slova by se ještě pochopit daly, ale ta melodie..."
"Hledá inspiraci ve vlastním životě, její texty mají hloubku. A pár falešných tónů člověk musí odpustit."
"Chaloupka zláááááá, v noci se v ní spát nedáááááá. Pořád sebou hází a je to snad ještě horšíííííí, než tenhle můj text nejnovějšííííí!!!!!" zanotovala Nicki Minaj pod oknem.
Tala se zvedla z postele, poděkovala za krásný koncert a prudce zavřela okno. Tím přibouchla zpěvačce prsty k okennímu rámu. Ta přeskočila hlasem o čtyři oktávy výš a dala se do druhé sloky o tom, jak ji napadla strašlivá příšera Okenka a zlomila ji několik kloubů na ruce.
Tučňák se mezitím vyškrábal zpět na postel, a usadil se Rivče na břiše.
"Hodný Linux," pohladila ho Tala. "Nejspíš má hlad. Ostatně...já taky."
Rivča se rozhodla dokončit to, co večer únavou nezvládla - vybalit - a Tala mezitím odešla nalovit něco k jídlu.
Následována Linuxem došla do kuchyně, zarazila se u lednice a chvíli přemýšlela. Pak vytáhla z kapsy Red Bull, napila a hned se plácla do čela. "Sezame, otevři se!" křikla na lednici, postavila plechovku na stůl a otevřela dveře do Ledového království. Tučňák se zaradoval, když spatřil tolik ledu, a vběhl dovnitř. Tala hned za ním. Prodrala se mezi několika zmrzlými kabáty na zasněžený palouček. Vybrala si vhodně místo, vytáhla z kapsy sekeru a začala prosekávat díru do ledu.
"Co se to děje? Zemětřesení?" zeptala se svého mazlíčka, když ucítila, jak se ji pod nohami otřásá země.
Kolem proskákala chaloupka na kuří nožce. Hned za ní se řítila Nicki Minaj. Zastavila a zalapala po dechu. Tala si ji nevšímala a vylovila z díry v ledu velkého kapra.
"Vánoce, Vánoce přichááázejíííí.." zaskřehotala falešně Minaj, a rozběhla se opět za chaloupkou.
"Houby vánoce, to si člověk v dnešní době nemůže dát ke snídani rybu?" zabručela si Tala pro sebe a vrátila se lednicí do domu.
"Dáš si rybu?" zeptala se Rivči, hned po tom, co ji opět přivítala. (Přivítání trvalo řekněme 30 minut a 2 vteřiny, záleží na fantazii čtenáře, co se za tu dobu dá stihnout.)


Odpoledne trávily obě dívky hraním pocky game. Kdyby někdo náhodou netušil, o co se jedná, znám jednoho hodného strýčka, Gů Gl se jmenuje. Ten vám poradí. Jejich hru však náhle přerušilo zaklepání na dveře.
"Ano?" Tala otevřela.
"Znáte tuhle ženu?" zeptal se bez pozdravení komisař Rex a ukázal ji fotografii polonahé ženy, na kterou by se rozhodně neměl dívat nikdo, kdo nemá rád růžovou barvu.
"Ano, to je moje sousedka..."
"Byla." odpověděl Rex. "Před chvílí ji našel Shrek támhle, několik metrů od vašeho domu. Zprvu jsem myslel, že je to nehoda, že zkrátka padla vysílením z běhu za svou chaloupkou, ale Justýna Bieberová se přiznala, že ji ze žárlivosti zabila ona. Prý kvůli jejímu krásnému hlasu, kterým ji brala fanynky..." pokračoval smutně komisař a dodal: "Ono...ten nůž v srdci a ty rýhy od škrcení na krku...bylo mi to celý nějaký podezřelý."
"Takže Justýna je v base?" zeptala se Tala a snažila se nedávat najevo nadšení.
"Blázníte? My ji tam máme poslouchat?" zhrozil se Rex. "Vyšetřujeme ji na svobodě, trest ještě musíme navrhnout. Těžko hledat takovej, aby potrestal ji, ale ne nás všechny ostatní."
"A..co po nás teda chcete? Docela zdržujete." vykoukla z ložnice i Rivča.
"Omlouvám se, jen...Nicki neměla žádný příbuzný, všechno ve svojí závěti odkázala své...počkejte, cituji..." vytáhl z kapsy zmačkaný papírek... "koupit chleba, mlíko, máslo, kon...aha, špatnej papírek..." začal opět hrabat v kapsách. "Tak ten správnej papír nejspíš nemám, ale zkrátka všechno odkazuje vám." zakončil hledání.
"No..to je...úžasný," odpověděla Tala bez zájmu. "A...odkazuje alespoň něco hodnotnýho?"
Rex se jen škodolibě usmál a ukázal na kopec.


Spálily Rivča s Talou chaloupku ještě ten den, nebo v poklidu dohrály svou hru a nechaly "velký úklid" na další den? To už je zase jiný příběh.
Tipů: 1
» 27.06.14
» komentářů: 0
» čteno: 690(4)
» posláno: 0


Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: WTF? Mindblowing fantasy II | Následující: Hvězda štěstí

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.