Profesionál - Analýza

...
» autor: Rusell McDonald
"Dobrý den Jonesi, tak co máme nějakou stopu anebo sebemenší důkaz na Profesionála ?" , zeptal se poručík. "Zatím nic kapitáne Davisi nemáme, ale už na tom naši kluci z chemických rozborů a z oddělení pro speciální případy, pracují " a umlčel se a odešel do vedlejší místnosti, kde zrovna zvonil telefon.

Jones k němu přišel a rukou sáhl po sluchátku, zvedl jej, přiložil k uchu a poslouchal: "Poručíku Jonesi, máme dost důkazů, abychom toho hajzla, dali na doživotí do basy.
Zajistili jsme místo, kde nejspíš měl zbraň a odkud tedy své oběti zabíjel, byly tam totiž obtisky od trojnožky a do laborky na rozbor vezeme, vzorek krve a dva náboje, první ráže 6.5mm a druhý je ráže 110mm.To je zatím, vše co máme a za hodinu vyrážíme z místa činu k vám, ještě to totiž musíme nafotit." hlas se odmlčel, dlouho bylo ticho na obou stranách, nejspíš protože poručík Jones (stále) nemohl uvěřit, že našli náboj, který má ráži 11 centimetrů.

Hodina již dávno, uplynula a k policejní stanici v Abraham Street, přijížděla dvě auta. Z jednoho vystoupili, kluci z chemického a z druhého vystoupili kluci,ze speciálního.

A se svými zjištěnými a nalezenými důkazy, šli rovnou ke kapitánovi, kde mu sdělili, co našli. Kapitán byl docela překvapen, protože něco se mu na tomto případu nezdálo a uvědomil si, že Profesionál nikdy neudělal žádnou chybu a také nenechával důkazy.

Ovšem buď mohl Profesionál, nastražit obětního beránka jako past na naše detektivy anebo to mohl být amatér. Dokonce ho hledali i z MI6.

Dny plynuli, a čas jako by se zastavil. Od té doby, co kluci z chemického a ze speciálního oddělení, byli v terénu, tak uplynuli již dva měsíce, když vtom ...
Tipů: 3
» 13.05.14
» komentářů: 4
» čteno: 933(17)
» posláno: 0


» 19.05.2014 - 23:35
Jenom si říkám, ta druhá ráže - 110 mm je houfnice, nábojnici vrah asi použil, že ji někomu hodil na hlavu

uplynuly dva měsíce ... po l tvrdé y ... shoda podmětu s přísudkem
» 28.05.2014 - 12:50
Když vtom co?

Grrr, tak sem aspoň házej pokračování každý den.
Když sem zas přidáš něco za měsíc, navíc něco, co není pokračování této povídky, tak si ty čtenáře asi nezískáš, naopak je to otráví.
» 28.05.2014 - 17:44
Offline.Uzivatel: naprosto souhlasim
» 12.08.2014 - 19:09
...vidím zde jistý záblesk talentu, ale zkus absolvovat školu tvůrčího psaní, s jejich pomocí by ses mohl opravdu rozvinout...

http://www.tvurcipsani.cz/

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Matematika IV. | Následující: 2014

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.