hot snake...
aneb vaříme na cyklistické stezce...výběr ze sbírky ujeté soboty...
» autor: enigman » Ostatní / Bez zařazení |
také se vám často stává
při výletě na kole
že jste zapomněli svačinu
a žádný kiosek v dohledu?
pak je tady můj jednoduchý recept...
pomocí smyčky
z brzdového lanka
chytíme středně velkého hada
nejlépe chřestýše
/platí hlavně pro zámoří/
v našich podmínkách postačí zmije
lze vzít zavděk i slepýšem
krček/což pro neznalé hadů
znamená za ušima/
podřízneme rybičkou
nebo jiným perořízkem
krev sbíráme
do obráceného sedla
může se hodit na prejt
hada polijeme lihem
a podpálíme
za účelem odstranění kůže
/v období svlékání
máme o starost méně/
vyvrhneme
/ne my ale toho hada/
vnitřnosti nevyhazujeme
využijí se jako další návnada
umně na pumpičku navlečené
maso nakrájíme na kolečka
což je oproti dlažebním kostkám
vzhledem k anatomii hada snadné
napíchneme na výplet z kola
a šašliky opékáme na nosiči
na mírném ohni
podáváme v helmě
s pečivem a vychlazenou slivovicí
a ještě něco navíc pro opravdové jedlíky
big hot biker
pomocí smyčky
z brzdového lanka
chytíme jednoho
ze středně velkých cyklistů
co nás neřád před chvílí předjel
nejlépe na duralovém kole
protože pak máme i rožeň
aby maso bylo chutnější
tak ho ušlapeme
ostatní je stejné...
tak ať vám to šlape...vlastně chutná!
při výletě na kole
že jste zapomněli svačinu
a žádný kiosek v dohledu?
pak je tady můj jednoduchý recept...
pomocí smyčky
z brzdového lanka
chytíme středně velkého hada
nejlépe chřestýše
/platí hlavně pro zámoří/
v našich podmínkách postačí zmije
lze vzít zavděk i slepýšem
krček/což pro neznalé hadů
znamená za ušima/
podřízneme rybičkou
nebo jiným perořízkem
krev sbíráme
do obráceného sedla
může se hodit na prejt
hada polijeme lihem
a podpálíme
za účelem odstranění kůže
/v období svlékání
máme o starost méně/
vyvrhneme
/ne my ale toho hada/
vnitřnosti nevyhazujeme
využijí se jako další návnada
umně na pumpičku navlečené
maso nakrájíme na kolečka
což je oproti dlažebním kostkám
vzhledem k anatomii hada snadné
napíchneme na výplet z kola
a šašliky opékáme na nosiči
na mírném ohni
podáváme v helmě
s pečivem a vychlazenou slivovicí
a ještě něco navíc pro opravdové jedlíky
big hot biker
pomocí smyčky
z brzdového lanka
chytíme jednoho
ze středně velkých cyklistů
co nás neřád před chvílí předjel
nejlépe na duralovém kole
protože pak máme i rožeň
aby maso bylo chutnější
tak ho ušlapeme
ostatní je stejné...
tak ať vám to šlape...vlastně chutná!
Tipů: 25
» 28.09.13
» komentářů: 16
» čteno: 754(23)
» posláno: 0
» nahlásit
» 29.09.2013 - 09:21
Hazentla
:D dobrej úlet :D
» 06.10.2013 - 11:56
krizekkk
Umíš si poradit. :-) ST
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: loculus dei... | Následující: zastavit se nebo jít dál?