Počátky 2013

Nebodujte, jako obvykle tu chci zaktualizovat informace
» autorka: Štěpina
Tak se po roce zase blíží Počátky. A protože vždycky se tam vydá někdo poprvé a mnozí pravidelní účastníci leccos zapomenou, shrnu sem pokud možno všechny informace, které sem vlastně dávám každoročně.

Sraz se již po šesté koná v rekreačním středisku Valcha v Počátkách u Pelhřimova (www.tomandlovi.cz). Máme zde zajištěné ubytování (na vícelůžkových pokojích) a stravu (snídani, oběd, večeři). Termín je ve dnech 4.-6.10.2013. Uzávěrka přihlášek je 29.9.2013

Dopravit se tam lze vlastním vozem (v případě potřeby vysvětlím cestu), autobusem do Počátek a pak asi 1 km pěšky alejí (např. z Prahy jsou docela dobré spoje) a nebo vlakem (tady už je trochu problém, nádraží Počátky-Žirovnice je asi 4 km daleko a bude lepší se předem s někým domluvit na odvoz z nádraží, obvykle tuto službu nabízí i gabkin – jo a dobré spojení je z Plzně a Brna).

Přijet můžete kdykoliv. Základní taxa 422 Kč je od sobotního oběda do nedělní snídaně. Ale jako vždy asi přijede většina v pátek večer. V tom případě doplatíte na místě ještě nocleh a stravu za pátek a sobotní snídani (počítejte cca 350 Kč – to bude upřesněno na místě). Přijet můžete i bez nocování. Třeba jen na páteční večer a v noci domů (ale nemusíte tak zažít všechny účastníky) nebo jen na sobotu přes den (v tom případě mi včas napište, jestli chcete objednat jídlo, např oběd nebo i večeři).

Program je volný. Pevné jsou jen časy jídel. Dá se tu jít na procházky do okolí (lesy, rybníky i město), sportovat, rybařit, posedět v hospůdce nebo na terase (pokud bude teplo), vyjet autem na výlet do okolí, zpívat při kytaře a v předchozích letech se i tančilo. Neplánuje se žádné čtení svých dílek. Dá se tu pobýt v kolektivu i chvilku o samotě, pokud by vám to víc vyhovovalo. Ale o údajných avizovaných samotářích, kteří se nakonec kolektivu v Počátkách vůbec nestranili bych mohla vyprávět .

Ubytování je většinou na 2-4 lůžkových pokojích ve zděné budově. Lůžkoviny zajištěny. Není třeba si brát spacáky. Je ve vašem zájmu se s někým domluvit na společném pokoji. Ostatní poskládám dle svého uvážení. Jednolůžkové pokoje většinou nemohu přislíbit, jejich počet je hodně omezený. Naopak uvítám skupinky třeba po 4 i 5 na pokoji. Protože, jestli se vás přihlásí víc než obvkle, budu muset co nejvíce využít kapacity pokojů. Ale věřím, že to nějak vyřešíme a nebudeme muset vyhlásit STOP stav.

Nedoporučuji přivážet vlastní alkohol s tím, že ho budu konzumovat na jídelně nebo v hospůdce. Ale taková procházka ke studánce se slivovicí není vůbec špatná. A nepočítejte, že na Valše koupíte nějaké jídlo. Možná snad nějaké brambůrky. Ale je konec sezony, tak zásoby tu nebudou veliké.

Pokud jde o děti a psy .... Oboje je povoleno, ale za oboje se platí a hlavně psi by měli být vychovaní a společenští. A děti .... Ale cenu za psy vám z hlavy neřeknu. Děti do 10 let platí 320 Kč, starší 10 let 410 Kč. Je tedy čistě na vás, zda si své miláčky s sebou vezmete. Ale zatím tam vždy nějaké děti i psi byli.

Byla bych ráda, kdybyste všechny závazné přihlášky a rezervace vyřizovali přese mě (ubytování, zajišťování jídel) a ne přímo na pana Tomandla (což už někoho někdy taky napadlo) nebo gabkina (ten vás může informovat, poradit apod, ale výsledek potřebuji znát já). Je to jen pro pořádek, protože se srazem souvisí i jistá administrativa.

Ještě pokud jde o případný doprovod z řad nelibresáků. Není problem si vzít s sebou partnera. Každým rokem se nějací rodinní příslušníci zúčastní a i přes počáteční obavy, nebývá s tím žádný problém. Všichni většinou dobře zapadnou a plánují sem přijet i příště. Problém by byl jen kdyby se přihlásil větší počet lidí a nemohli se vejít na pokoje. Pak bychom to asi museli nějak omezit. Ale zatím to vždy dopadlo dobře.

A teď shrnu několik kroků, co byste měli udělat, pokud chcete přijet:

1) poslat peníze na účet (422 Kč na účet č. 622718359/0800, jako variabilní symbol uveďte číslo svého OP, případně jiné číslo, ale musíte mi ho napsat)

2) poslat mi vzkaz s následujícími informacemi (můžete i postupně, jak co budete vědět):
– hlásím se a zaplatil jsem (napište číslo vašeho OP = variabilní symbol)
– přijedu v pátek nebo sobotu s noclehem
– přijedu jen na krátkou návštěvu (chci/nechci zajistit oběd/večeři).
– na pokoji bych chtěl/a být s ....
– jakmile budete vědět přesnější čas příjezdu, příp. dopravní prostředek dejte mi včas před odjezdem vědět.
– pokud chcete, můžete pro lepší kontakt napsat i své telefonní číslo, na oplátku vám pošlu svoje. Jen upozorňuji, že mám jiné číslo než vloni. Některým jsem ho už ve vzkazech posílala.

3) už vám zbývá jen dojet do Počátek

Tak snad jsem vyčerpala všechny informace i odpovědi na případné dotazy, které se každoročně objevují. Pokud vás ještě cokoli napadne, klidně se mi ve vzkazu ozvěte. Na tento měsíc mám rezervovaný PC na organizování srazu. Doufám, že PC to ještě ten měsíc vydrží. (Vypadá to totiž, že mu končí životnost.)

Jestli se ještě něco důležitého objeví, dopíšu to sem pod čarou. Stejně tak tu budu zveřejňovat seznam lidí, kteří se přihlásili. Pokud máte něco proti předběžnému zveřejnění vaší účasti, dejte mi to včas vědět. Takže pokud jste zvědaví, doporučuji sledovat tuto aktualizaci.


Tak s chutí do toho. Já si jdu jako obvykle překopírovat loňské tabulky, abych mohla začít sepisovat nové seznamy.

Nashledanou v Počátkách.

------------------------------------------------------

O kom už se ví, že by měl dorazit do Počátek:

gabkin
štěpina + 2 děti
katpok + 2 děti
churry
Chosse
René Vulkán
E.T.Jane + 1 dítě + doprovod
básněnka
Drsnosrstej kokršpaněl
Hazentla
JardaCh
Romana Šamanka Ladyloba + 1 dítě
Dota Slunská
Levandule
G.P. + doprovod
Lola Black
hloubavá
čubík
Verena
Paulmatthiole + doprovod
LUKiO + doprovod
zvířenka + liška
6thsun
nejsembásník + doprovod
Kajuta
Kuskus Pruhovaný
vavaoko
siorak
sailorr
Kars
Špáďa


Teď pár dní po uzávěrce to vypadá na celkem 31 libresáků, 5 nelibresáků a 6 dětí. Pár jedinců tam bude jen v pátek, případně část soboty. Jiní zase dorazí v sobotu odpoledne.
Prohlížela jsem souhrny z předchozích srazů a pohybovali jsme se v obvyklém průměru. Teď po prvních odhlášeních bude průměr mírně nižší. Ale možná nás navštíví někdo nečekaný, jako každý rok.
Tipů: 12
» 02.09.13
» komentářů: 78
» čteno: 3680(141)
» posláno: 0


» 14.09.2013 - 10:15
Alba fotek a videí z našich srazů:

http://cubikula.rajce.idnes.cz/

...první album, kde je přehled účastníků srazů, musím ještě doplnit...
» 21.09.2013 - 14:54
Dle dohody se Štěpinkou píši tuto informaci:
Tentokrát do Počátek nepřijedeme sami, přivezeme kamaráda G.P. - shodou okolností také Pavla - znají se od puberty a celou dobu spolu hrají v různých kapelách. Proto - pokud budete mít zájem - těšte se na sobotní večer u skvělých kytar a zpěváků. Pokud budete chtít někdo písničku na přání, pokusí se ji zahrát a zazpívat, ale potřebují mít od vás připravený - vytištění text písně s akordy (nejlépe větším písmem)-možná i ve více výtiscích. Tímto zveme všechny kytaristy a zpěváky k účasti na tomto hudebním večeru! :-) Pokud někdo plánuje diskotéku, prosím, zvolte proto raději páteční večer. Nebo pokud bude o tento večer u kytar malý zájem, tak si sedneme k výčepu, ale tam se kouří, a není to vhodné prostředí pro nás nekuřáky a hlavně pro zpívání (G.P. je bývalý astmatik). Sobota proto, že přijedeme až v sobotu... Děkuji za pochopení.
» 21.09.2013 - 16:40
2
Levandule: No, hezky jsi to napsala. Kamarádi, ne tak vážně. Beru s sebou spoluhráče z kapely, protože je daleko lepší než já a je pro každou špatnost :-) Takže se moc těšíme na večerní muzicírování - Kars se přidá, na to vezmu jed :-) a doufám, že i další. Mohli bychom udělat Velký počátecký Jam session, co vy na to?
» 21.09.2013 - 17:12
1
Levandule: G.P.: ...já můžu tak akorát snaživě přizpívávat, když budu mít nějaký textík před sebou, ale jinak je to bezva nápad, který je zase z jiného soudku - prima...:)

...jak jsem koukal na profil Chosseho, je to klávesák z kapely, takže by to mohla být dobrá posila do mančaftu...

...no, i kdyby nebyl zájem tak velký, do nekuřáckého sálu se můžou vejít i jiné skupinky, které nebudou mít zájem o oblaka nezdravého fujtajblu...
...já jsem sice v podstatě nekuřák, ale když je někde zahuleno a je to tam s někým příjemným o něčem, tak neřeším - zdravotní potíže mi to zatím nedělá...
» 21.09.2013 - 22:11
1
To zní dost dobře, začínám se těšit čím dál víc :-))
» 22.09.2013 - 21:32
Levandule: labuť: G.P.: čubík: tuším nářez (v nejlepším slova smyslu)
» 23.09.2013 - 14:28
Já se z toho zblázním. Zase termín, ve kterém nemůžu. A vskutku jsem se chtěl zúčastnit. :-( chjo.
» 23.09.2013 - 22:26
Milí přátelé, vzhledem k tomu, že neovládám kouzlo klonování, nemohu býti v jednom čase na dvou různých místech, ve dvou různých zemích, proto, s lítostí říkám, že letos budu mít druhé áčko. Tak posílám dopředu alespoň egejský pozdrav a pak na vás mávnu z výšky nádherných skal jednoho výjimečného ostrova ...
Tak snad do třetice. Ptz povídání, zpívání a hlavně fajn lidi, to je moje ...
Mějte se krásně. Bambul
» 24.09.2013 - 15:12
6
Takže všichni zpěvníky a kdo bude vydechovat kouř dostane od Levandule poznámku :-D
» 24.09.2013 - 22:35
pan.jara: ...si děláš kozy, Jarouši, ale ty zpěvníky jsou fakt dobrej nápad...:-)
...kolikrát nějakou písničku znám, ale její text si dokážu brouknout jen semtam...

...takže by nemuselo být přímo karaoke, stačil by jen schopnej kytárovník a se zpěvníkem by se chytil sólo každej...
» 25.09.2013 - 11:19
čubík: Jj, Chosse je muzikant, jenom nevím, jestli budeme ještě v sobotu večer...inu huvidime...kdyžtak klávesy sebou... "o)
» 25.09.2013 - 17:50
4
a jestli někdo hraje na alpský roh..... taky ho vzít s sebou
» 25.09.2013 - 19:27
Vypadá to na zajímavý sobotní večer... Začíná mi docházet,jak moc se těším:)
» 26.09.2013 - 06:45
chcete říct, že mám s sebou tahat všechny ty ručně psané i kupované zpěvníky, abychom si mohli trochu zabékat???
» 26.09.2013 - 07:39
No, to vypadá opravdu dobře. Už několik let přemýšlím, že přijedu, ale odrazuje mě vzdálenost. Tak opět budu přihlížet zpovzdálí a třeba jednou opravdu dorazím. Přeju příjemnou zábavu.
» 26.09.2013 - 08:34
gabkin: já umím hrát na alpínské vrásnění...
» 26.09.2013 - 08:53
To vypadá móóóc dobře. Já se vážně těším. Hraju sice tak leda na hřeben :-), ale zato zpívám. Děsně - ovšem ráda. Tak se těšte. Zvláště ti, co mají hudební sluch.
» 26.09.2013 - 09:25
...takže tancovat se bude už v pátek, pokud vůbec, ale to by nám musel Petr přihrát aparaturu, jako předposledně...
...však kdoví, co tam má za fláky - nebo bychom si je mohli přitáhnout na flešce sami a odpovědný DJ, by to pak musel dát do kupy...
» 26.09.2013 - 16:46
Hazentla
drsnosrstej kokršpaněl:
ale to by nikdo radši neměl vidět :D
» 26.09.2013 - 19:04
katpok: To si piš, že s sebou potáhneme zpěvníky. Vzhledem k tomu, jak jsme všichni sklerotičtí, není vyhnutí. A když si chceme zapět, nezbytně musíme mít podklady :-) Nejhorší je, když někdo (a to se děje pravidelně) vykřikne: "A tuhle znáš?" a řekne tři slova. "Jo, znám jí, zahraju, ale nepamatuju si slova", no, a ukáže se, že jí znají všichni, ale slova nedá nikdo :-D Takže zpěvníčky jo jo jo!
» 26.09.2013 - 19:32
katpok: G.P.: ...úplně nejlepší by bylo, kdyby hráči zpívali ze zpěvníků a posluchači by si text mohli zároveň číst z nějakého promítacího plátna nad nimi...
...ale to už by bylo asi moc přetechnizované, nicméně účinné...:)

...pokud by se ale stalo zpívání určitého okruhu písniček jakousi tradicí, tak by snad nebyl s namnožením textů kdovíjaký problém...
» 26.09.2013 - 20:20
no - pějme píseň dokola - to tam ještě nebylo..... ale ovčáci čtveráci...... si zabírám já!
» 26.09.2013 - 20:50
gabkin: ...tak mě napadlo, že všici určitě zvládnou "generála Laudona", nebo "pes jitrničku sežral"...
» 27.09.2013 - 06:02
čubík: A taky by mohl bejt cauntry striptýz :-Dještě že vim co mě čeká neni nad to když víš .... radši nic:-D
» 27.09.2013 - 07:51
čubík: G.P.: pan.jara: tož teda zpěvníky nachystám a přibalím do zavazadla... járo - striptýz neprovozuji, maximálně tak břišní tanec...
» 27.09.2013 - 10:58
1
katpok: pan.jara: ...však Jára nám něco předvede, loni to bylo sice jen do půl těla, ale dóbrý...:-)
» 27.09.2013 - 20:33
G.P. To si piš Pavle, že si tam jedu zahrát, ale tebe nebudu rušit, jsi profik, já šumař. Však víš, že si brnkám jen tak na terase. Již se těším i na ploužáček jako sameček od čubičky / čubík /, snad nedostanu košem, ještě ho nemám slíbenej jako on :-), snad se nějaká slituje. Jinak včera jsem se vrátil z tamních lesů, houbařům mohu říct, že se tam teď dají ještě najít starší, zapomenuté houby, hlavně hřiby, podoubákům se letos nedaří, mladé již neraší, dnes tam dylo ráno -1.
Jinak doporučuji, kdyby bylo pěkné počasí, výlet na Křemešník, což je kopec u Pelhřimova s poutním kostelíkem na vrcholu, hezkým roubeným hotelem, lanovou dráhou, sjezdovkou s tříkolkama a úžasnou rozhlednou.
» 27.09.2013 - 20:45
Kars: ...na Křemešníku je prima, kdysi jsem tam chrněl pod širákem, ale houby signál (T-mobile)...

...ploužáky snad dáme, dámy jsou, jen nějaký ten přehrávač je třeba - nouzově může posloužit i můj mobil...
...těším se na Tvůj lázeňský obkročák...:)
» 30.09.2013 - 13:58
Takze nakonec nedorazime s Cadem ... uzijte si to i za nas ...:-) jara
» 30.09.2013 - 15:23
pan.jara: ...škoda, Járo, tak napřesrok...:)
» 30.09.2013 - 15:31
čubík: Budem se těsit:-)
» 30.09.2013 - 16:11
5
pan.jara: ...některé ženy se těšily na sošné dopůltělo, to bude tichého zklamání...:-)
» 30.09.2013 - 20:45
Moc moc mě mrzí, že se s Vámi všemi neuvidím. Když to tady čtu, chechtám se a těším se na příští rok. Doufám, že to vyjde. Tak si to krásně užijte :-)))
» 30.09.2013 - 22:46
Nezapomeňte ke zpěvníkům přibalit i jakékoliv nástroje, kdo má hudební sluch zvládne i zmiňovaný hřeben, a třeba i lžíce, skleničky atd., nápadům se meze nekladou... :-D A já se budu tiše radovat z vaší radosti a hudby, neboť hudební sluch nemám, zato potřebuji jakou houba nasávat radost z čehokoliv. Jo, a nebudu tiše, když se budu chechtat, ale to už víte :-))
» 01.10.2013 - 07:32
pan.jara: ale to je škoda, příšerky se na tebe těšily, že zas budou mít co kamarádkám vyprávět.
» 01.10.2013 - 07:32
jinak se samozřejmě těšíme na všechny
» 01.10.2013 - 09:26
Ještě si prosíme připsat k mé osobě neodmyslitelnou lišku Rejko Kitamori. Bez ní by to ani nešlo ani nejelo. A navíc nám může dát dobrou noc:-))
A tímto naízíme i možnost spolujízdy z Hradce Králové,jedeme v sobotu a máme dvě volná místa...
» 01.10.2013 - 14:04
nejede náhodou někdo z Mladý Boleslavi nebo okolí?:P
» 01.10.2013 - 19:57
Tak jsem jako první psala hurááááá, když gabkin v diskuzi otevřel letošní Počátky a nevyplatilo se mi to :-((. Radovala jsem se předčasně... Je mi to hrozně líto, ale letos se s Vámi nesetkám. Bohužel ani půl roku dopředu nahlášená dovolená někdy nestačí. Užijte si to, budu na Vás vzpomínat ve víru práce a budu hrozně naštvaná, že jsem nemohla jet!!! Tak snad za rok...
» 01.10.2013 - 22:58
labuť: ...tak to je mi moc líto, labutěnko...:-(
» 02.10.2013 - 00:30
Čubík mě předběhl. Labutěnko, moc jsem se na Tebe těšila...!!! :-( Dej někdy vědět, musíme si dát alespoň kafíčko, jakmile to půjde, ju?
» 02.10.2013 - 08:11
labuť: Jani, to mě mrzí, no tak snad ti Chossého představím za rok...Opatruj se děvče a dej o sobě občas vědět.
» 02.10.2013 - 11:55
...koukám, že přece jen dorazí Špádislav, to dobrá zpráva...:)
» 03.10.2013 - 15:37
Užijte si všichni Počátky, letos mi to nevyjde přijet..Mějte se krásně!!!
» 03.10.2013 - 16:16
Marta Valenová: ...teda Marti...
...já pořád kde ta holka je, má to kousek, no, tak tedy napřesrok...:)
» 03.10.2013 - 18:47
...protože v sobotu večer se bude konat avizovaný "sešn", tanečky se tudíž odsunují na pátek večer - někdy po osmé, tedy pokud bude zájem...:)
...když ne, tak třeba jen k poslechu...

...beru sebou notbůček (je mrňavej, ale předloni své odvedl) + písničky: většinu pro tanec ve dvou (třeba i s láhví dobrého vína) a též pro disco (tak říkám tomu kruhovému křepčení)...

...k tanci mám 1,5 hodiny cizích + 2hod. našich písniček...disco cizích na cca 1hod...
...a snad někdo něco přitáhne na flešce...

...chybět mi budou osvědčené tanečnice: labutěnka, Mbonita a Lorraine, však doufám, že přítomné ženy protáhnou perka nejen Karsovi - jemu zvláště při ploužáčcích...:)

...takže minimálně do půlnoci je vystaráno...
» 03.10.2013 - 18:50
Jára, Cado, labuť... to je škoda...
» 03.10.2013 - 20:10
Zítra bych měla dopoledne odjíždět z domu, takže už nebudu na netu. Pokud pro mě budete mít nějakou zprávu na poslední chvíli, tak prosím na mobil.
Nashledanou v Počátkách
» 03.10.2013 - 21:24
Bohužel letos s sfcanonem nedorazíme, tak hezky dokumentujte fotem a slovem, ať na sebe mohu nechat alespoň trochu dýchnout atmosféru, o kterou přijdu osobně :-) Krásně si to všichni užijte!
» 03.10.2013 - 21:36
Lorraine: ...škoda, že nebudete, Ivčo, snad příště...:)
...já budu hlavně točit, páč jsem si přizpůsobil ke stativu úchyt na mobil, takže ho už nebudu muset pořád držet a na videu budu tak poprvé (snad nebudu litovat)...
...zvláště pro sobotu si musím udělat na kartě místo...

...jsem zvědav, jak to dopadne...
» 04.10.2013 - 13:32
čubík:
jak to dopadne??
někdo ti o stativ zakopne a budeš mít mobil na hadry :-DD
snad néééé ... zítra pa M.
» 04.10.2013 - 14:13
nejsembásník: ...já ho dám na stůl a něčím uheftím, aby neujížděl...taky musí být z "vlny", takže někam do rohu, ale aby dobře zabíral...
...však se uvidí...

...páčko...:)
» 04.10.2013 - 16:39
|:-)..moji milí básníci z Libresu..(-:|
==========================
Přeji vám krásné počasí
dobré jídlo a pití
hodně milých setkání
smíchu,písniček
a vůbec povídání
=============
prostě mějte se moc a moc krásně
a vzpomeňte si na jednu babku z Brna na vozíku
já na vás budu myslet celé 3 dny.
========================
Zdraví vás Květka.
» 04.10.2013 - 20:05
Tož zdravím všechny, ještě nevím, zda se mi podaří tradičně na pár chvil zavítat. Mám jedno fotografování úplně na druhém konci Vysočiny, tak se uvidí. Ale pro jistotu všechny líbám na čelíčko a vím, že bude přijemně a modře. Zdraví Mirka Hedbávná
» 05.10.2013 - 21:53
1
Horkou jehlou:

Dnešní procházka ke studánce, na rybník Valcha a koupališti na Polesí:

http://shpaadyia.rajce.idnes.cz/Pocatky-2013_u-studanky/


Výlet na nedaleký Křemešník (kostel Nejsvětější trojice, rozhledna):

http://shpaadyia.rajce.idnes.cz/Pocatky-2013_vylet-na-Kremesnik_
kostel-Nejsvetejsi-trojice/


http://shpaadyia.rajce.idnes.cz/Pocatky-2013_vylet-na-Kremesnik_
rozhledna/
» 05.10.2013 - 22:34
Špáďo, moc děkuji :-)
» 06.10.2013 - 19:22
1
Byl to pohodový, klidný sobotní večer plný hudby s povídavou odpolední procházkou ke studánce v nohách. Vzhledem k zatěžkávajícímu roku 2013 pro většinu z nás jsem ráda viděla i posuny do rukou štěsteny a lásky, např. u Paumathiolle, který si přivedl milou přítelkyni. Ten si zkusil své už před tímto podivným rokem. Nám ostatním zbývá si vzájemně popřát, abychom tento rok statečně přežili až do konce a čerpali do sebe pohodu právě z takových příjemných setkání, jako bylo tohle z rukou organizátorů Štěpiny a Gabkina, za což jim patří velký dík :-)
» 06.10.2013 - 21:07
Hledáte-li fotografie z letošního setkání, budou dnes, 6.10.2013, zhruba ve 22:30 ke stažení na: http://gp1234.rajce.idnes.cz/Pocatky_2013

Pěkné pokoukání :-)
» 06.10.2013 - 22:11
...postupně sem přidám fotky + videa, nebo odkazy na stránky všech autorů, kteří v Počátkách fotili:
(zatím 63 alb z našich srazů od r. 2008)

http://cubikula.rajce.idnes.cz/
» 06.10.2013 - 22:16
I když teploměr asi nechtěl po stupnici moc stoupat...z pohledu na vás hřeje...je radost se na vás koukat :-))
» 06.10.2013 - 22:31
Lorraine: a po odjetí všech.... to slunce rozpálilo a bylo to na trika..... posunout počasí o den..... tak byl mejdan venku!
» 06.10.2013 - 22:34
1
Pěkný :-D sluší Vám to tam :-D Děkuji
» 06.10.2013 - 23:54
tak si říkám že do Počátků vlastně ani nepotřebuji...stačí když se podívám....a vidím tu energii...děkuji
» 07.10.2013 - 00:19
1
...letos měli v Počátkách někteří autoři modrou "placku" s nickem (třeba sailorr): http://goo.gl/lnT5zS
...celkem jsem si nechal poslat 12 kusů - zatím na zkoušku, protože jsem na ten internetový obchod přišel cca 10 dnů před odjezdem...

...delší pojednání o "plackách" a možnosti jejich objednání, vložím za pár dnů ke svým dílům...
» 07.10.2013 - 11:46
Díky za Počátky, snad vrátím se zas zpátky :-)
» 07.10.2013 - 11:54
Kars: Jaký snad? Vrátíš se, vím to. A rád!!!
» 07.10.2013 - 12:24
Levandule: G.P.: Díky za fotky a přiblížení skvěle zachycené atmosféry. Čiší z nich ta pohoda Počátků, co znám a nezapomínám... fakt jsem Vám záviděla, ale zdravě nebojte :-)) Snad mi to za rok vyjde.
» 07.10.2013 - 12:52
Kars: Žádné pochybování! Přeci mi za rok nedáš košem... :-))
» 07.10.2013 - 13:04
Kars: labuť: ...lázeňský obkročák... "o) Se vší úctou, prostě tam patříte...
» 07.10.2013 - 16:17
Také bych s dovolením přispěla do placu s několika snímky zachycené atmosféry:)

http://lola-black.rajce.idnes.cz/Pocatky_2013
» 07.10.2013 - 17:15
díky, dobře bylo ...
» 07.10.2013 - 21:17
Kars: Já doufám, že se vrátíš, i já a příště to bude na déle :-), už to mám vymyšlené...
» 07.10.2013 - 21:18
Koukám na fotečky - paráda, jen v pátek nikdo nefotiiiilllll....
» 09.10.2013 - 21:03
Také je mi líto, ale co nadělám... alespoň se mrknu na fotky...
» 09.10.2013 - 21:30
...konečně jsem přidal 21 videí, ale točil jsem až od soboty odpoledne, předtím byl u mě nějaký "útlum"...

...k těm natáčeným po půlnoci si poněkud prapodivně broukám, to jsem byl už dosti společensky unaven...:)

http://cubikula.rajce.idnes.cz/Pocatky_2013_-_video_cubik/
» 10.10.2013 - 19:16
čubík: pohodové videjka, radost pokoukat, jen bez těch označujících "nálepek" kolikrát nevím, kdo je kdo :-)...to je tak, když nějaký ten rok vynechám, no.
» 11.10.2013 - 04:31
čubík: videa jsou fajn, pobavila jsem se:) nejsem sice moc vidět, ale zato slyšet jsem chvílema dost:))
» 13.12.2013 - 09:59

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.