Nedělní chvilka poezie

» autor: Jindřich
přerůstá mi přes hlavu



je neděle a já dělám

kalhoty mám obarvené

jak jsem ji na kolenou prosil

ať už se uklidní

a zůstane taková

jaká je


i když ji při bližším pohledu lze pojmenovat

pro mě je to nadělení bezejmenné

slévá se ve výhružně se zmítající bestii



jednou ji zabiji


pro dnešek ale ještě najdu úlevu

na kraji lesa

tam

kde mě nikdo neslyší



až vítr malinko se utiší

zařvu na celé kolo:



tráva je kráva!
Tipů: 5
» 09.06.13
» komentářů: 2
» čteno: 714(7)
» posláno: 0


» 09.06.2013 - 12:35
ta tvá nedělní mne pobavila...:-)
» 10.06.2013 - 09:04
chicht

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Řasy vpletené do kytary | Následující: Kocovina
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
narozeniny
Dueta2 [3]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.