sonety slunečnic

» autor: blue
.

Jen pro tebe se hvězdy po obloze točí
jen za tebou blikají
komety
tisíců očí

jen ty jsi
sladká jako
kvítky v trávě

jen ty jsi sladká
jako jarní vítr
právě

jen ty jsi..
a ty

jen za tebou se vrací
létavé
sonety

.

jen tvé boky
mám chuť znát
po světelné roky
se jich dotýkat

a tvá ústa
tak prahnoucí
tisíckrát za den líbat
mi svatí.. v touze kradoucí

před láskou není nikdo vinen
nikdo nehřeší
a z ňader uniká to stříbro
kilo za kilem
jak je prsty kadeřím

jen pro tvé vlasy mám chuť žít
vzývané líce
jen pro tvé paže mám sílu snít
a líbat slunečnice

.
Tipů: 19
» 04.05.13
» komentářů: 9
» čteno: 727(17)
» posláno: 1


» 04.05.2013 - 08:17
krizekkk
Žij na plno... ST
» 04.05.2013 - 08:43
...láskyplná!:-)
ST
» 04.05.2013 - 09:57
jak je prsty kadeřím...krásný obrat...ST
» 04.05.2013 - 11:29
.
užívej si to
jak patří se
ber plnými doušky
život když dává
je hříchem
jeho darů se odříkat
:)
» 04.05.2013 - 13:11
pěkné...
» 05.05.2013 - 17:59
muj muz vzkazuje, ze svetelny rok je jednotka vzdalenosti, nikoliv casu
takze klidne ji hlad boky
vzdalen na svetelne roky ;)
» 05.05.2013 - 23:15
Romana Šamanka LadyLoba: to vím, díky
» 06.05.2013 - 12:01
přenádherná... slunečnicová... jedinečná :)
» 19.05.2013 - 00:24
Vážně láskovací:))Přeji ti to!!ST

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: zákon zhroucení | Následující: hory sklání oči

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.