Sbírka poezie

» autorka: Jíťa
Vydám jednou svou sbírku poezie,
snad mě za to nikdo nezabije.
Prodá se aspoň výtisk jediný
a bude čtivější než denní noviny.

I kdyby sloužil jako podložka stolu,
nějakou korunu z něj aspoň mít budu,
kdyby však s ním chtěl někdo zatápět,
to ho chci prosím radši nazpátek.
Tipů: 5
» 04.05.13
» komentářů: 4
» čteno: 646(12)
» posláno: 0


» 04.05.2013 - 08:20
krizekkk
:-)))
» 06.05.2013 - 18:14
)))Škoda by ho bila)
» 06.05.2013 - 18:15
)))Škoda by ho byla))))
» 09.05.2013 - 23:54
Vtipné a docela rozesmívá.
A teď už máš motto.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Osud zítřku | Následující: K výročí

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.