zas někdy příště

ani ti nevím
» autor: Fanosh
největší chuť k psaní jsem měl, když sem psát nemohl.
pokaždé když jsem šel po ulici, jel metrem nebo autobusem, byl v práci, neměl u sebe papír a pero.. tak to na mě přišlo a přehrával jsem si jak píšu. jenže pak jsem přišel do bytu a blackout. šílená propast mezi myslí a tím, co má být vyřčeno. ježiš to zní hrozně, ale už je minuta po desáté, tak mi ta kráva spolubydlící mláti na dveře ať jsem zticha. a vůbec netuší, že já jsem potichu už skoro dva měsíce. a pak ve tvorbě jsem mrtev už dýl než by bylo i na nečinného spisovatele kterého nikdo nezdá, zdrávo.

to ťukání do kláves mě uplně ničí. několikrát jsem přemýšlel, jestli nepotřebuju psací stroj. na počítači je až mnoho rozptylovacích prostředků. ale psací stroj to není jen tak. kde nějaký sehnat. a když už bych za něho zaplatil a pořídil si ho. kde mám záruku, že ho budu použivat. že neskočí jako nechtěné dítě trčet v rohu místnosti. takový psací stroj je závazek, který je potřeba hýčkat, udržovat, vychovávat. nevím jestli na něco takového mám. ležím v posteli a žeru pistácie až mi takové ty seschlé části padají na břicho. jako nedokončené myšlenky, co se ztráci v mysli. seschlé. mrtvé.

poslední dobou jsem až moc intenzivně myslel na smrt a na sebevraždu. všechno kolem mého předčasného skonu mi přišlo naprosto absurdní. vždyď ani nemám pro koho zemřít. ta myšlenka trhala na kusy. ale taky uklidňovala >

.
..
.........
pokračování příště
Tipů: 7
» 30.03.13
» komentářů: 5
» čteno: 849(12)
» posláno: 0


» 31.03.2013 - 09:36
Tak...První dva odstavce nejsou vůbec špatné. Mohla by to být fajn úvaha, kdybys to nezazdil tím koncem o sebevraždě. To už mi přijde jako útok na čtenáře a ani se mi k té části o psacím stroji nijak nehodí. Je úplně zbytečná. Navíc si myslím, že když vkládáš na literární server, že by sis mohl dát tu práci a aspoň si upravit velká písmena. Tak to je můj názor, za první část dávám tip, za ten nápad...a jinak přeji fajn den :o)))
» 31.03.2013 - 14:06
Já si dovolím s Maceškou nesouhlasit, prostě ses chtěl vypsat, tak ses z toho aspoň nějak vypsal (nikdy nelze vypsat vše...)
Na sebevraždu kašli, co kdyby se ti pak chtělo žít...? ;)
» 04.04.2013 - 14:40
No tak doufám,že na to umřetí žádnou spřízněnou duši neseženeš a k tomu pokračování dojde. Asi potřebuješ jaro, pořádnou babu nebo dobrý pivo..či spíš dobrej důvod jak zatočit s event.nicotou :)
» 05.04.2013 - 00:44
1
házet flintu do žita ještě nehodlám, se mnou si na světě ještě užijou
» 03.05.2013 - 23:42
Konec mě vyděsil, jinak je to fajn:)) ST

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
online
Marťas9 + 1 skrytých [2]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.