Splněné přání

» autor: Pepa28
"Můžu si zapálit?"
"Díky."
"Takže, kde bych měla začít... Hmm asi vod začátku co?"
"David byl vždycky dochvilnej, všechno měl přesně nalajnovaný. K jeho rodičům jsme měli dorazit přesně v devět. Samozřejmě jsme všechno nechávali na poslední chvíli, takže jsme ve spěchu naházeli všechny věci do auta a vyrazili."
"Kolik bylo hodin? Něco po šesté."
"Uprostřed lesa najednou David zastavil. Prý že zahlídl nějaký světlo nebo co. Vystoupil z auta a sešel z krajnice do trávy. -Co blázníš- Řekla jsem. Neodpověděl a šel dál. Byl jak omámenej. Na mý volání
neodpovídal, tak jsem běžela za ním. Chytla jsem ho za rameno, ale hrubě mě odstrčil. Já teda žádný světlo neviděla. Nezbývalo mi než jít za ním. Za chvíli jsme došli na mýtinu, na které stála
polorozpadlá chatrč. David na nic nečekal, otevřel dveře a vešel dovnitř. Na vteřinu jsem zaváhala, ale pak jsem ho následovala. Uprostřed místnosti stál kotel a nad ním se hrbila tak dvacetiletá, hodně hezká ženská. David strnul a mě polilo horko. Všechno jsem najednou viděla rozmazaně a někde v dálce slyšela vzdychání té holky a Davida. Věděla jsem co se děje ale byla jsem jako v mdlobách, nemohla jsem nic dělat.
Jen jsem si v duchu přála - Chcípni ty kurevníku.- Najednou nademnou stála ta děvka, i když jsem slyšela její vzdychání z druhé strany místnosti a šeptala mi do ucha jestli si to skutečně přeju, že mi to může splnit, stejně jako Davidovo přání.
Chci to sykla jsem. Řekla něco o ceně a pak se mi zakousla do ruky a začala mi sát krev, ale já nic necítila. Když jsem začala ztrácet vědomí přestala. -Chci bejt sakra pryč- šeptala jsem."
"Nějak se ochladilo, cejtíte to?."
"No a pak jsem se probudila ráno v naší manželský posteli s Davidem vedle sebe. Prostěradlo bylo celý od krve. Vstala jsem a šla to nahlásit. Zbytek znáte...."
"Sakra kdo zhasnul ty světla...!"
"To bude ona. Vždyť přece víte šerife že tu nikdy nenechávate nikoho kouřit."
"Vy si nic přát nebudete?"
Tipů: 3
» 05.09.12
» komentářů: 3
» čteno: 865(14)
» posláno: 0


» 06.09.2012 - 08:01
A hele, docela dost zajímavý. Možná bystálo za to, trošku si pohrát s podáním, aby bylo jasné, kdo mluví a kdy. Dobře se mi četlo, námět na jedničku!*
» 07.09.2012 - 11:53
Souhlasím: chtělo by to trošku zpřehlednit, takhle nejde poznat, kdo zrovna mluví. I za prodloužení by to stálo. Pěkné :)
» 03.04.2014 - 09:16
hezká myšlenka, ale chtělo by to trochu zpřehlednit a zdálo se mi, že se tam dost opakují slova, slovní zásoba by tomu určitě dodala potřebné kouzlo ;-)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Následující: Démoni

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.