Poezie draků

jako plátky růží mé tělo otrhej
» autor: blue
.

Ve vlnách všech bojů
stoupáme
a klesáme dolů

za věrnou poezii

a jádra se nám přehřívají

perutě křídel překrývají

věrni fázím měsíčním
jako oves vítr překřičím

a nadechnu do plic
sníh z tvých sítnic
jaderných

lásky jsou jako tlapky
koček toulavých

a ještě víc..
ještě víc mě dráždi
ještě víc mne nech

ještě víc mne líbej
v přítmí střech

dnes hvězdy padají
z mlhovin draků

ještě víc mne hřej
a unikej cizím zrakům

jen pro ten můj
se rozechvěj

jen pro můj mlsný jazyk
rozhoď svůj
vlaso-rej

svázána tlakem
zničená polibky

rozední se
a prcháš
jako kolibřík

všechna ňadra mi dnes dej

všechna slova
celého mě postupně
o mé tělo okrádej

prsty spojuj
jazykem mne hlaď

koliduj a do mne rotuj
zapal mne
pěkně mi to oslaď

.


---

Kanye West - Can't Tell Me Nothing
http://youtu.be/E58qLXBfLrs
Tipů: 24
» 08.05.12
» komentářů: 11
» čteno: 911(25)
» posláno: 0


» 08.05.2012 - 05:57
...vsaď...
» 08.05.2012 - 07:46
tahle se mi líbí moc
;-D ;-D

sedla mi ...
» 08.05.2012 - 10:46
SladkoST:))Mlask:))
» 08.05.2012 - 10:54
Tahle je moc pěkná, ST.
» 08.05.2012 - 15:48
...*
» 08.05.2012 - 22:05
Již hoříš?
» 08.05.2012 - 22:10
Kars: hořet máte Vy... to víš, když chceš zapalovat musíš hořet ;)
» 09.05.2012 - 08:35
Ta hrozí pořádným žárem... :-)
» 09.05.2012 - 14:36
Vášnivá
» 12.05.2012 - 18:04
ST !
» 07.07.2012 - 09:35
Ano...

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Máj andělů | Následující: V rozkvětu

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.