Remake.

Dneškem ožívají vtipy o politice a politicích.
» autor: bameka
Z nejnovějších lékařských studií vyplynulo, že z hlediska psychologického a psychiatrického se budou pacienti nadále rozdělovat takto:
1. Idiot
2. Imbecil
3. Debil
4. Radek John




Apropó, všem libresákům a libresandám přeju veselé Velikonoce!
Tipů: 5
» 08.04.12
» komentářů: 20
» čteno: 1251(26)
» posláno: 0


» 08.04.2012 - 19:07
ač jsem nepolitik hihihi přeji veselé velikonoce..hihihihaha
» 08.04.2012 - 22:49
Paulmatthiole
Pozoruhodné dělení :-))
» 08.04.2012 - 23:46
Já bych to ještě rozšířil... A přání opětuji!
» 09.04.2012 - 00:17
na Googlu je uvedeno:
Idiocie IQ 0-35
imbecilita IQ 36-50
debilita IQ 51-69
slaboduchost IQ 70-80
O IQ Radka Johna a ostatních politiků tam není nic uvedeno.Mne to mate.Je přímá souvislost mezi skutky a řečmi politiků a jejich IQ?Co myslíš?
» 09.04.2012 - 06:15
Bíša: Ty tři tečky nabízejí různá řešení. Nakonec, mohl bych tam být uvedený i já. Ale oproti politikům je moje společenská nebezpečnost tak malá, že pro tentokrát jsem byl sám na sebe docela hodný.
» 09.04.2012 - 06:48
Aka: Ty studie jsou tak čerstvé, že se ještě nedostaly ani do Googlu. Souvislost mezi řečmi a skutky politiků není žádná. Jejich skutky zkrátka nenavazují na jejich řeči. Řešit jejich IQ je těžká věc. Proto jde mé pořadí od nejnižšího stupně k vyššímu. Politiky obecně, podle jejich chování, bych mezi slaboduché docela klidně zařadil. A konkrétně u Radka Johna mám pocit, že jeho IQ si dává "šlofíka" někde mimo jeho fyzické tělo a čeká až jako politik přestane co čtyři hodiny měnit svá politická rozhodnutí. Pak se k němu možná vrátí. Ale úpřimně řečeno - já být na místě "IQ", už bych se k němu nevrátil.
» 09.04.2012 - 07:06
Málem bych zapomněl. Všem dík za zastavení a připomínám, že z mé strany se bude politický humor odehrávat jen a pouze na tomto vlákně, protože jak se říká - všeho s mírou. A to deklaruji s čistou a jasnou myslí, která se však v průběhu tohoto dne, obávám se, poněkud zakalí.
» 13.04.2012 - 18:24
Na jedné nejmenované základní škole proběhla mezi deváťáky anketa na téma "Co nejvíce ohrožuje budoucnost České republiky". Odpovědi byly:
1. Kleptomanie prezidenta V. Klause
2. Spavá nemoc ministra zahraničí K. Schwarzenberga
3. Reprodukční schopnost předsedy vlády P. Nečase
4. Mobilní telefon poslankyně K. Kočí
Zveřejněný výsledek této ankety byl tím pravým důvodem, proč ze své funkce odstoupil ministr školství J. Dobeš.




Předsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, Miroslava Němcová, má už dlouho punc "čestné a slušné Mirky". Obdivuhodné - po dvaceti letech v ODS a čtrnácti letech ve vysoké politice. Jestli to není také tím, že vlastní názor zpravidla říká až když se 10x sejde grémium strany, 20x výkonná rada, 30x nějaký výbor a 40x nějaký podvýbor. Pak už se dá poměrně přesně strefit do nálady veřejnosti.
Ale byly doby, kdy i Mirka dokázala projevit vlastní myšlení. V Novém Městě na Moravě se vypráví, jak jednou, coby malá holčička, vstoupila do tamní lékárny:
"Doblý den, máte jibí tuk?" zeptala se dvojčlenné obsluhy.
"Máme, děvenko, chtěla bys ho koupit?" odvětila jedna z lékárnic.
Mirka se rozběhla k východu. Ve dveřích se otočila a vykřikla: "Vy kujvy!" A zmizela na ulici.
» 18.04.2012 - 07:12
Poblíž Kramářovy vily sedí na lavičce dva bezdomovci. Najednou vidí, že se k nim blíží Petr Nečas. Očividně dobře naladěn se u nich zastaví. Důvody ke spokojenosti má dva. Jednak je v dobré kondici po thajské masáži, kterou mu poskytla paní Nagyová a jednak touto její pracovní aktivitou může zdůvodnit, proč má, coby jeho asistentka, tak nadstandartní příjem.
Se širokým úsměvem dá proto každému bezdomovci 1,- Kč se slovy, ať si na sebe něco hezkého koupí a odchází.
Dojatí bezdomovci se za nim chvíli dívají a pak jeden prohlásí:
"Sem slyšel, že existuje další tajná nahrávka."
"Jóó? Už zas něco? A co v ní má být?"
"Nečas prý prohlásil, že polovina jeho vlády jsou pitomci."
"Tak to je hustý. A to si všichni nechali líbit?"
"Prý nenechali. Ministři se na něho sesypali jak vosy a on nakonec musel uznat, že polovina jeho vlády nejsou pitomci."
Druhý bezdomovec si v hlavě chvíli přebírá všechny ty novinky a pak zamyšleně řekne:
"No jo. Ale teď by mě zajímalo, od které poloviny vlády jsme před chvíli dostali tu sociální dávku?"



Po tiskové konferenci, na které ministryně za Věci veřejné, Karolína Peak, prohlásila, že "chce nadále stavět, ne bořit", zavládla radost mezi mužskou částí koaličních poslanců. Všichni do jednoho odložili své suspenzory v dychtivém očekávání, koho si jako prvního vybere k naplnění svého slibu.
» 18.04.2012 - 13:04
Mírně s tím nesouhlasím, neb si myslím, že politici debilové nemůžou být. Jinak by neměly takové majetky. Zmetci a zloději to dozajista o tom není sporu. T
» 18.04.2012 - 17:45
umělec2: Mírný nesouhlas se přijímá, neboť je v něm kus pravdy. Ale jako projev "vděku" nad tím, jak politici zacházejí s důvěrou, kterou do nich vkládají voliči, je dost obtížné nedotknout se IQ politiků. I za cenu nadsázky, která vlastně hezky kryje naši frustraci ze současného stavu věcí.
» 26.04.2012 - 06:20
Poslanci KSČM se plni dojmů vrátili ze soudružské návštěvy KLDR. Význam této návštěvy pak Miroslav Grebeníček vysvětloval v Parlamentu takto: "Hlavní význam naší cesty spočíval v pokusu rozjednat obrovský obchodní kontrakt na výrobu nejdelšího automobilu na světě. Například motor by měl v Praze a řízení až v Pchongjangu."



Ministr zdravotnictví, Leoš Heger, musel nedávno čelit otázkám nespokojených občanů.
"Pane ministře, vy osobně se bojíte smrti?" ptal se jeden z nich.
"V současnosti se už bát začínám," odvětil ministr se vší vážností. "Za poslední měsíce jsem si na onom světě nadělal spoustu nepřátel."
» 02.05.2012 - 08:05
Na nižším stupni jisté základní školy zas jednou probíhala hodina "vymývání mozků". Jak máme hodného pana prezidenta, vládu a jak se o nás všichni vzorně starají. Pak měly děti říci, jak na ně který politik působí. Vše probíhalo dle představ pana učitele až do okamžiku, kdy měl sdělit Pepíček, koho mu připomíná pan Kalousek:
"Můj tatínek říká, že pan Kalousek je jako náš soused. V noci nám ukradne slepice a ráno nám je pomáhá hledat." Pepíček se stal posledním diskutujícím.
» 03.05.2012 - 21:07
Blahopřeju paní Karolíně Peak k nalezení optimálního názvu pro svoji novou stranu. Legalizovaná Infantilní Družina Emeritních Mopslíků /LIDEM/ dost věrohodně objasňuje, na základě čeho tato strana vznikla a jaké má být její budoucí poslání.
» 08.05.2012 - 18:16
Jaký je rozdíl mezi korupcí a Vltavou? Žádný. Oboje v poklidu plyne kolem Hradu.
» 16.05.2012 - 17:50
Povídá Francouz Čechovi: "Představ si, že nám zdražili kurvy!"
"To nic není," odvětí Čech. "U nás zdražili všechno, kurvy."


Česká vláda vydala rozhodnutí, že letadla nad našim územím mohou létat jen do výšky dva tisíce metrů. Jinak by prý mohla narazit na vysokou životní úroveň našich občanů.
» 24.05.2012 - 08:59
Při nedávném jednání poslaneckého klubu KSČM zavládlo mezi poslanci zděšení. Miroslav Grebeníček přišel ostříhaný "na havla".


Ministr spravedlnosti Pospíšil si stěžuje předsedovi vlády Nečasovi, že vymahatelnost práva pro běžného občana je v prdeli.
Nečas pokývá hlavou a odvětí: "Ale do tisku pošleme, že vymahatelnost práva pro všechny je na dosah ruky!"
» 30.05.2012 - 15:29
Jaký je rozdíl mezi opiem a důchodovou reformou? Žádný, oboje pochází z prázdných makovic.




Po necelých dvou měsících jsem na základě obrovského množství zde uvedených komentářů usoudil, že v tomto státě vše funguje výborně a není třeba si z ničeho dělat srandu. Takže na neurčitou dobu z mé strany tohle vlákno končí.
» 26.03.2014 - 19:49
krizekkk
Ty se chytni za nos, prý politika a Libres... :-)
Bych se nedivil Radkovi, kdyby si Tě všiml. :-)
» 26.03.2014 - 20:28
krizekkk: Dík za radu. Ale já opravdu nemůžu za to, že máš problém správně přečíst datum. Tobě fakt splývá v jedno rok 2012 s rokem 2014. Já se za nos chytnu klidně, ale ty probůh udělej něco se svýma očima.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Remake. | Následující: Sexuální osvěta v ČR funguje.
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
nováčci
intuista
narozeniny
Gándhí [8]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.