Remake.

...
» autor: bameka
Po shlédnutí divadelní tragédie, kterou nám tento týden předvedla koaliční vláda, jsem přemýšlel, jak si trochu zlepšit náladu. A napadlo mě slovo REMAKE. Přesněji řečeno - "POLITICKÉ REMAKE". Chce to razantnější návrat politického vtipu, protože paní Bubílková je na to očividně příliš sama.
Na Velikonoční neděli tedy v sekci Ostatní-Vtipy nadělím našim politikům první vtípek. A budu rád, když v tom nezůstanu osamocený. Budu je uvádět právě pod názvem "Remake" a přidávat coby komentáře, abych se zas tak moc neroztahoval. Nový vtípek přibude minimálně jednou za týden.
Obsah vtipu bude třeba stejný jako kdysi, ale změní se názvy politických stran a jména "hlavních hrdinů". Každý má možnost si vybrat politickou stranu nebo politika, ze kterých si udělá dobrý den. Levá(-ý), pravá(-ý), všechno je přípustné. A teď nabízím svoji představu, jak by to mohlo vypadat:

Z Úřadu vlády vyrazí do Senátu ministři Kalousek a Drábek. Po svých, aby ukázali, že za prací je nutno v potu tváře chodit třeba i pěšky, pokud se národ chce mít dobře. Cestou ministr Kalousek najde na zemi zlatý prsten. Zajásá, prohlédne si ho a strčí do kapsy.
"Komu ho odevzdáš?" ptá se zvědavě ministr Drábek.
"Jak komu? Nechám si ho," odvětí ministr Kalousek.
"Když my jsme ale slíbili ten boj proti korupci, poctivost a tak...," nesměle namítne Drábek.
"Vždyť víš, že jsou to samé hlouposti," zasměje se Kalousek s převahou. "A na tom prstenu je z vnitřní strany stejně vyryto "Navždy Tvůj!"
Tipů: 7
» 06.04.12
» komentářů: 4
» čteno: 741(23)
» posláno: 0


» 06.04.2012 - 23:48
Paulmatthiole
Velmi výstižné... někdy mi přichází na mysl, že útrpné právo nebylo zase až tak zavrženíhodné.
» 07.04.2012 - 13:07
Paulmatthiole: Paule, jsi ke mně příliš benevolentní. Zapomněl jsem do toho vtípku vepsat jedno dost důležité slovo a Ty se tváříš, jako bys ho tam viděl. Už jsem to ale napravil a Tobě dík za koment.
» 09.04.2012 - 08:34
pobavilo mě to
» 10.04.2012 - 15:08
...ano,je to tragikomedie.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Hurá, ceny vajíček klesají! | Následující: Remake.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.