Friends 4ever

» autorka: Soňa
Já jsem typ člověka,nebo alespoň si to myslím který musí mít všechno perfektní.Jenomže naučit mě že svět nejde změnit, to je nadlidský úkol.Kamarádka měla narozeniny, chtěla jsem jí udělat překvapení společně s holkami.Připravili jsme její pokoj, kamarádka skvěle peče tak byl i dort, celé jsem to plánovala bylo to tak krásné.Lucka přišla z hodiny kytary rozsvítila v pokoji a mi zaječeli PŘEKVAPENÍ!!! Moc se jí to líbilo ale měli jsme další eso v rukávu, náš dárek.Holky jí koupily kosmetiku a společně jsme jí předali hlavní dárek...mě ten nápad přišel geniální.Dali jsme jí krásně nazdobenou sklenici a ve uvnitř byly malé dopisy, maličké asi jako je velikost poštovní známky.Na každém z nich bylo napsáno proč máme Lucku tak rády a každý dopis byl jiný.Bylo jich tam přesně na 3 měsíce s tím že si každý den otevře jeden dopis.Nádherně jsme si to užili.Ve středu jsem měla svátek čekala jsem že mi holky popřejí hodně štěstí, možná mi dají nějakou tu bonboniéru.Přijdu do školy holky mě uvidí a první otázka od Lucky: "Máš bonbony"? trochu udiveně jsem se koukla.Dodala pak ještě : a mimochodem hodně štěstí.Dala jsem jí bonbon a šli jsme do třídy.Čekala jsem že když Lucka udělala tohle tak že aspoň Kája mě nezklame.Čekala jsem uběhla první hodina a ona pořád nic, řekla jsem si že se vnucovat nebudu a rozdávala jsem bonbony po třídě.Pak jen z dálky slyším "Štěstí"...bylo to od Káji.Přišla jsem domů a šla na facebook, čekala jsem jestli mi napíše Vanessa která je teď momentálně nemocná. Napsala mi vím že to bude znít hloupě ale zeptala jsem se jestli ví co je dnes za den.Odpověděla "no středa, poč?" to už jsem se slzami v očích chtěla vypnout počítač.Pak se podívám na mobil SMS od Petra ( kdo četl moje první dílo ví o koho jde a mimochodem, moc jsme se nebavili) ale napsal mi princezno hodně štěstí, zdraví a kluků.Vím že je to hloupost a že je to pouze svátek ale zrovna od těch nejbližších jsem to nečekala.Martin (můj nejlepší kamarád) také zapomněl to už ale byla poslední kapka. Asi jsem hloupá že lpím na takové hlouposti jako je svátek ale myslela jsem že si alespoň vzpomenou.Vzpomněli si ti od kterých bych to nečekala.Musím to jen přejít ale já se snažím být dobrou kamarádkou, jenomže každý takový není. Snažila jsem se s nimi o tom promluvit Vanessa mi řekla že je to hloupost a že to neslaví,Lucka že se omlouvá ale že jí nebylo nejlíp a Kája mi řekla úplně jinou věc než jsem chtěla vědět. Holky jsou fajn, ale no trochu mě to sebralo... třeba si vzpomenou na mé narozeniny
Tipů: 7
» 30.03.12
» komentářů: 11
» čteno: 952(22)
» posláno: 0


» 30.03.2012 - 21:09
Žádný strach, Soni,
to bude dobré. Hlavní je nic si z toho nedělat a být šťastná i tak. Nesmutni proto a pokus se radovat z toho, co máš. Vím, že je to těžké, ale jakmile překonáš svůj smutek, bude Ti mnohem lépe.

Držím Ti palce
Findë
» 30.03.2012 - 21:24
Paulmatthiole
Ti, které považujeme za nejbližší, bývají čas od času pozoruhodně, abych tak řekl, přitroublí... mno. Přesto jim věříme dál - což nás řadí do skupiny přitroublých. A hrajeme dál a sázíme vysoko a statečně... ST.
» 30.03.2012 - 21:26
BoleSTné... Nezoufej, opravdu to za to nestojí...
Já ti chtěla popřát, jenomže jsem se ve středu nedostala na PC... Tak opožděně přeji vše nej.. :)

Když mi bylo 15, čekala jsem (mmch taky ne fejsbuku) že budu mít stráášně moc "Všechno nejlepší" a popřáli mi 2. Byla jsem z toho hodně zklamaná a pak jsem zjistila, že nemám nastavený ukazování narozenin v profilu. Je to trochu jiné než tvůj případ, ale v podstatě se to moc neliší.
Hlavu vzhůru :)
» 30.03.2012 - 21:32
moc děkuji...jenom mě to trochu sebralo,jsou to moji dalo by se říci nejbližší .. tak jsem to jen nečekla
» 30.03.2012 - 21:36
Soňa: Není zač, hlavně ať je to v pořádku...
» 30.03.2012 - 21:36
Tohle znám, není jednoduché to přijmout. Žel, v životě přijde mnoho těžkých a ještě těžších situací a není lehké se nad ně povznést, zvlášť, když to od blízkých osob takhle zabolí.
» 31.03.2012 - 09:12
Chápu Tvé rozčarování. Ale z jiného soudku u nás v rodině si nikdo nepamatuje kyd má kdo svátek či narozeniny. A tak se běžně stává, že je mi přáno k bráchovým narozeninám a já nesu dárek mámě a přitom má svátek táta. To je co. Nepokládáme to za důležité. A ono není. Věř mi.
» 31.03.2012 - 11:35
umělec2: :D :D důležité to není ale i tak jsem to nečekala .... ale v rodině to máte dobré :D stává se to i u nás, svátky moc nedržíme
» 03.04.2012 - 20:24
tak já Ti přeji, aby to štěstí toužebné přicházelo častěji. Ono se to lehce řekne, že to není důležité, viď? Když Ty bys tolik chtěla...Nemůžeš čekat od lidí, že budou dělat to samé, co ty. Až na tom nebudeš lpět, tak oni překvapí, život už je takový, ale na to příjdeš sama. Hodně štěstí, Soňo!
» 19.04.2012 - 21:27
Já ti neporadím. Dám ti jen ST
» 10.03.2015 - 00:06
:-)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Kost a kůže

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.