Pirátova otrokyně

Tak když ta včerejší povídka měla úspěch tak mám ještě jednu podobnou ;)
» autorka: Lucajda89
Třásla jsem se vedle něho, bála jsem se daleko víc o svou nevinnost než o svůj život. Smrt měla aspoň jistou důstojnost, o které si pirátova sexuální otrokyně mohla nechat pouze zdát.
Hrubí, zarostlí a odporně páchnoucí muži mě unesli přímo z ložnice a svázanou dopravili na svou loď. I když jsem pořád měla zavázané oči, poznala jsem, že jsme na otevřeném moři. Pod nohama se mi vzdouvala vrzající paluba a nad hlavou mi ve větru hlučně práskaly plachty.
Vítr vanul tak ostře, až mi vzdouval plášť a tenkou bílou noční košili tiskl na nahé tělo. Chvěla jsem se, ne chladem, ale podvědomou jistotou, že velitel pirátské lodi, který mě dal těmi hrdlořezy unést, stojí poblíž a samolibě mě pozoruje jako kočka polapenou myš.
Vzdorně jsem zvedla bradu trochu výš, abych nevypadala zbaběle a poraženě. Ano, mohl mě znásilnit, třeba i zabít, ale mého ducha nezlomí nikdy! Jeho temný smích se smísil s hukotem větru. O pár vteřin později jsem zaslechla jeho blížící se kroky. A srdce se mi splašilo úzkostí, ale dál jsem stála hrdě vzpřímená, jak mě od dětství učily moje guvernantky.
Prudce mi strhl šátek z očí, až se mi hlava zhoupla dopředu. Honem jsem ji narovnala, odhodila si vlasy z obličeje a nebojácně mu pohlédla přímo do tváře. Můj nepřátelský výraz však rázem vystřídalo obrovské překvapení. Toho krále pirátů jsem znala! Znala jsem ho celý život! Byl to nezdárný druhý syn rodiny, která žila v sousedním panství. Říkalo se o něm, že je hazardní hráč a děvkař beze špetky svědomí. Pro jeho nemorální výstřelky a rozhazovačnost se ho rodina už dávno zřekla a ve slušné společnosti nikdy nepadlo jeho jméno. Tak to je tedy on, můj věznitel.
Můj úžas ho pobavil. Pak mi zlověstným tónem sdělil, že tohle je pomsta za dávné křivdy, které mu provedl můj otec. S úšklebkem vytáhl meč z pochvy u štíhlého pasu, prudce a rozmáchle jím švihl shora dolů a já sebou trhla v domnění že mě chce na místě zabít.
Ale když jsem si uvědomila, že jsem dál naživu a očividně i bez zranění, bojácně jsem otevřela oči – abych zjistila, že mi přesekl vázačky pláště a ten mi klouže k nohám. Noční košile, postupně stále vlhčí od tříště, se mi lepila k nahému tělu, takže jsem vypadala jako svlečená.
Klouzal po mně studenýma třpytivýma očima, se zájmem se zdržel u ňader a trojúhelníkového stínu klína ve spojnici mých stehen. Otřásla jsem se hrůzou – aspoň já jsem věřila, že hrůzou. Odmítla jsem si přiznat, že se chvěji z úplně jiného důvodu.
Sousedova syna jsem si pamatovala jako útlého mladíka. Od té doby se mu vysoká postava obalila svaly, takže se změnil v impozantně statného muže. Volnou bílou halenu s širokými rukávy měl u pasu rozhalenou a já jsem viděla svalnatou hruď prorostlou chlupy výrazně tmavšími než jeho vlasy. 3iroký kožený opasek zdůrazňoval, jak má štíhlý pas. Vysoké boty, které mu sahaly těsně nad kolena, ještě podtrhly tvrdá mohutná stehna, hladká jak hlavní stěžeň. Pohoršeně jsem si všimla že pod upnutými tenkými kalhotami, přiléhavými jako druhá kůže, se mu až necudně rýsuje velké pohlaví.
Zaregistroval směr mého pohledu a s nesnesitelnou samolibostí se rozřehtal na celé kolo. Než jsem stačila vyhrknout aspoň jednu z řady urážek, jež mi vtrhly do hlavy jak velká voda, strhl mě na pevnou, širokou hruď. Zazmítala jsem nohama, jak jen mi to pouta dovolila, a prohnula se v zádech a přitom na něho křičela, že prostě musím vědět, kam mě unáší. Moje protesty pobavily lodní posádku. Piráti se chechtali a nabízeli svému veliteli rady, jak mě zkrotit. Jejich oplzlé poznámky byly snad ještě horší než pouta. Dokrvava jsem zrudla studem a ponížením.
Jednou vysokou botou rozkopl dveře kajuty, odnesl mě dovnitř a dalším vzteklým kopancem je za sebou zavřel. Pak mě hodil na postel jako pytel brambor. Přistála jsem tvrdě, ale jinak lůžko měl nečekaně měkké a široké. Po pravdě, celá kajuta byla mnohem luxusnější, než jsem očekávala.
Ležela jsem mezi polštáři potaženýma orientálním hedvábím a s bojácnou fascinací sledovala, jak si pirát přetahuje košili přes hlavu a hází ji na podlahu. Pod opálenou kůží se mu na hrudi i pažích vlnil každý sval, když si odepínal opasek a pomalu stáhl krátké kalhoty.
Vyjekla jsem zmateným strachem, ale to už s úsměvem přistoupil k posteli. Ze stolku vzal nůž a jediným tahem přeřízl moje pouta na nohou. Zamračeně si prohlédl moje modřiny, které mi těsně zařízlý provaz zanechal na kotnících, jemně je pohladil prsty. Pak mě celou pootočil a osvojil mi i ruce, dosud spoutané za zády, a v předklonu prozkoumal odřenou zmodralou kůži na mých zápěstích.
Byla by ovšem chyba si myslet, že se mnou nečekaně začal soucítit. Pořád ještě dychtil po pomstě. Jediným bleskovým trhnutím mě vytáhl na nohy. Zavrávorala jsem a padla mu ňadry přímo na hruď. Se spokojeným zachrčením mi zabořil všechny prsty do vlasů a zvrátil mou hlavu do zadu. Než mi zakryl ústa polibkem, předvedl mi ještě vítězoslavný úsměch.
Nebyla jsem ani v nejmenším připravená na ten žár, který mě zaplavil jak doušek starého vína. Mravenčení v končetinách jsem sváděla na důsledek jejich spoutání, ale věděla jsem, že to zavinily jeho rty a jejich obratný tanec. Jazykem zavil ústa nevinnosti se stejně neovladatelnou jistotou, s jakou mě jiná část těla – ta, která se mi teď pevně tiskla k břichu – měla co nevidět zbavit panenství.
Zrovna si pohrával s knoflíčky mé noční košile, když jsem se konečně vzpamatovala a začala se mu bránit. Vzápětí mu došla trpělivost a i s knoflíčky a i s mým směšným odporem, takže sevřel košili oběma rukama těšně u krku a jediným škubnutím ji roztrhl vejpůl. Pak mi jednou rukou přidržel vzpouzející se paže za zády a dlouhým hlubokým polibkem mě nejdřív připravil o dech, aby pak zvedl hlavu a lačným pohledem se popásal na mém obnaženém těle.
Výraz tváře se mu změnil tak prudce a tak od základu, že bych ho snad nepoznala - či spíš, že jsem v něm poznala právě toho bezstarostného a šťastného mladíka, jakým býval předtím, než jeho otec začal nespravedlivě upřednostňovat staršího syna a v mladším tak probudil nenávistnou zatrpklost.
Oči už neměl ledové a lhostejné, naopak, čišela z nich žhavá a současně něžná touha. Posmutněle mi řekl, že jsem krásná a líbezná a že moje nevinnost ho dojímá. Když pak zvedl ruku a přitiskl mi dlaň na ňadro, unikl mu tak toužebný povzdech,až mi nad ním zjihlo srdce.
Něžně a smyslně mi jemnými doteky prstů vymodeloval bradavku do tvrdého poupěte, pak se nad ni naklonil a hladil ho špičkou žhavého vlhkého jazyka.
Konečně pustil moje zápěstí, která mi dosud věznil za zády, a já ho pažemi objala kolem krku a poddala se vlahému laskání jeho úst. Pak mi přiložil dlaň na kříž a přivinul mě těsně k sobě;natolik těsně, abych naplno poznala rozsah jeho touhy. Teď už jsem zapomněla, že jsem kdy měla nějaký rozum, a řídila jsem se bezvýhradně instinktem. Dlaní jsem mu sjela po hrudi a mířila níž, abych našla-
Tipů: 5
» 09.03.12
» komentářů: 5
» čteno: 6864(28)
» posláno: 0


» 09.03.2012 - 15:32
Hazentla
já jsem se zasnila :)))))
» 09.03.2012 - 15:59
no bezva..umíííš:))ST!
» 09.03.2012 - 16:39
eště něco napiš;-)
» 18.08.2012 - 16:21
Dazzo de Mon
pěkné, moc pěkné, až to ve mě vybudilo touhu něco podniknout.. ;) jen tak dál..
» 13.03.2015 - 01:59
Úchvatné

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Stájník | Následující: Zmatená, Milovaná

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.