Prognóza...

Pouze pro vědecké účely a další vzdělávání jednoho makroekonoma a klimatologa především.
» archiv Básně / Ostatní
Rozpustil jsem svou prosperující firmu profesionálních demonstrantů, voličů a zakázkových pochlebovačů, abych se mohl plně věnovat své původní profesi analytika alternativních ekonomických toků, veletoků, přítoků a patoků. Přesvědčil jsem (čti podplatil) několik tisíc tazatelů původně falšujících data o popularitě jistého sebejistého (na základě těch dat a mých špičkových patolízalů)politika, aby pro mne mapovali globální etendence.
Z podrobné analýzy shromážděných informcí jednoznačně vyplývá, že se v současné době věnuje obchodu s penězi přesně 99,98765 krát více lidí než před padesáti třemi lety. Jednoduchým matematickým postupem, s minimální statistickou chybou cca 2-3 dny, dospěl jsem ke zjištění, že v červnu roku 2O98 bude s penězi obchodovat již 100 procent světové populace starší dvaceti let. Stejné procento lidí mladších dvaceti let bude se profesi učit. V následujícím století se pak ono řemeslo začne dědit z otce na dceru a z matky na syna.
Transakce budou probíhat v krystalicky čistém virtuálním prostředí – superkybermeziprostoru.
Vzhledem k úrovni oslovené intelektuální elity nepředpokládám primitivní otázky typu: „A co budou jíst, když nebude kdo by zasil?“
Nicméně jednoho primitiva mezi vámi vidím, takže milý hochu: JÍST SE UŽ NEBUDE! Energie bude spekulantům dodávána přes fotofytovoltaické oděvy přímo do těla takže již nebude existovat primitivní co? Nevíš? Přece primitivní trávicí systém a popelnice. Ani peníze již ve své materiální podobě nebudou. Kdo by je tiskl, že.
Vše bude probíhat mezi důmyslně propojenými účty virtuálních samosprávných bank.
A nyní vážení, šup na program TV Z1.
Dnešní heslo zní: V PRÁCI ÚSPĚCH NEVĚZÍ – OBCHODUJME S PENĚZI!
» 12.12.2010
» komentářů: 2

» 13.12.2010 - 13:39
Siorak:
Patrně tu nebudou nejen naše trávicí systémy, ale ani my. Velebím genialitu profesora Nothcote Parkinsona. Podle něj si organizace (firma) čítající více než 100 lidí vystačí již sama se sebou. Dokáží se zaměstnávat navzájem bez jakéhokoli kontaktu s vnějším světem a jakéhokoli produktu.
Jak typické pro dnešní hrátky s penězi! Všichni budou mít zisk a jediné, co si za ty velké peníze budou moci koupit? No přece další peníze, aby vygenerovali další zisk! Nic jiného už na trhu nebude.
» 14.12.2010 - 17:25
zenge:
St... jsou marný
světy virtuální
když padne síť
zbude jen řiť
Předchozí: Cituprázdno... | Následující: Noblesovka...
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
narozeniny
JHB [11]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.